t2 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Neví někdo co jsou zač? Píšou Italy ale není to nějaká čína? Zná to tady někdo? Cena cca 99USD. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Kdo by se s tím v Itálii sekal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murco Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 http://www.ebay.com/itm/Sottomarino-Strumento-Guage-Watch-w-Genuine-Leather-Band-/190723545166?pt=Wristwatches&var=&hash=item2c6802584e Toť som našiel , že čína, nečakane. Ale trítium a safír za 99 USD :jawdrop: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Třeba už se číňan naučil fejkovat i ty trubičky - a doufejme že pod tím "Japan Movement" nebude trvale doutnajícící LEDka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Je to opravdu divné. Licenční podmínky k použití švýcarských tritiových GTLS trubiček od firmy mb-microtec (jediný to známý výrobce pro hodinářské použití) požadují, aby jméno tohoto výrobce bylo uvedeno na víku pouzdra. Další samozřejmostí ba přímo povinností je uvedení celkové hodnoty radiace v Curies (Ci) nebo Bequerelech (Bq). A dosud jsem to tak vždy viděl. Ani jedno na těchto hodinkách není a to je podezřelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 myslím, že s tou radiací bude asi trošku problém... nebo bych se toho aspoň obával, jinak safír se dá už dnes sehnat levně, vzrůstá průmyslová výroba, ovšem i zde budou rozdíly v kvalitě (zabroušení, osazení, povrch, deformace atp.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Porovnanie ceny - trítiové trubice dáva do hodiniek (z kategórie lacnejších) aj Praetorian (často s vizuálom Marathon), myslím, že label nejakého nemeckého watch shopu. Nerez, 100WR, kožený remeň, quartz Miyota resp Citizen a samozrejme oficiálne mb-microtec uvedené na dýnku. Cena 189EUR. Tých 99USD (za nové??) je masaker a nedôveryhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 trítium a safír za 99 USD To mě právě zaujalo. Hned mě napadla čína, ale nebyl jsem si jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Ja mam tritiovky za 199 EUR. 99 USD?? To je nejaky zly vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 To mě právě zaujalo. Hned mě napadla čína, ale nebyl jsem si jistej.No to si na 99,999% můžeš být, kde jinde by se to dalo za takovou cenu vyrobit, se ziskem prodat několika úrovním přeprodejců a jim ještě nechat sakra slušně vydělat Osobně bych měl fóbii z té radioaktivity (ona by mi to Dana Drábová jistě hezky polopatě vysvětlila ), pokud používají MBmicro, tak je to asi ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Já kdysi dávno měl tyto, ale byl to plast a moc lehounké, ale mají i kovové. Zde Ale ty už ne za 99USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Jo jenže ty Uziny mají krom ručiček svíticí jen 12 3 6 9. A plast bych nechtěl a v kovu se mi nelíbí design. Takže na levné tritiovky si ještě počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Hold za ty prachy na víc trubiček nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 Je to opravdu divné. Licenční podmínky k použití švýcarských tritiových GTLS trubiček od firmy mb-microtec (jediný to známý výrobce pro hodinářské použití) požadují, aby jméno tohoto výrobce bylo uvedeno na víku pouzdra. Další samozřejmostí ba přímo povinností je uvedení celkové hodnoty radiace v Curies (Ci) nebo Bequerelech (Bq). A dosud jsem to tak vždy viděl. Ani jedno na těchto hodinkách není a to je podezřelé. Zajímal jsem se o tyto hodinky, tak to tu po půl roce trochu oživím. Třeba to majitele těchto hodinek bude zajímat.Nevím jak je to s licenčními podmínkami použití GTLS trubiček, ale zeptal jsem se přímo výrobce a tady je odpověď: Dear PavelThank you for your mail.The watch is registered with us. Best RegardsGavin Palmer mb-microtec agMr. Gavin J PalmerSenior Sales Manager trigalight? Takže se zdá, že se je vše s těmito hodinkami OK. Byť jsou vyrobené v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se