Přejít na obsah

non cosc rolex?

tmoris

Doporučené příspěvky

jasne, slo mi spis o to, jestli se noncosc rolady vyrabej i ted, nebo je to spis neco malo se vyskytujiciho. nebo napochodujes do rolex butiku a u ruznejch modelu budou mit cosc i noncosc verzi? nebo je to jen u nejake serie subu..? tyhle jsou z roku 2007 tak me zarazilo, ze neco takoveho vubec existuje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jsou v tom predpokladam stejny strojky jako v cosc verzi? Je to jako logicke vyusteni vyroby, ze co se nevejde do cosc tak soupnou sem, nebo to ma nejakou hlubsi rovinu (ziskat nejaky jiny trzni segment)?

Sent from my HTC using Tapatalk

No já mám mám v noncosc verzi (to je hrozný slovo, 2-line je lepší) s tritiovým cifrem kalibr 3000, co je v pozdějších verzích nevím.
Odkaz ke komentáři

No já mám mám v noncosc verzi (to je hrozný slovo, 2-line je lepší) s tritiovým cifrem kalibr 3000, co je v pozdějších verzích nevím.

Ve 14060M je 3130, ale krome toho, ze ma certifikaci, tam rozdil nebude. Akorat v tom, ze ted uz je SUPERLATIVE :lol2: :lol:

Driv byl proste dobrej, presnej a odolnejn coz je na male cifr uz moc dlouhy psani, tak to tam nedavali. :D

Odkaz ke komentáři

Jsou fakt mnohem hezčí, kurňa, navíc levnější a možná i řidší - že by suby pro fajnšmekry ? :)

Já jsem hodně přelétavý ptáček, ale tyhle hodinky mě chytly za srdce a jak jsou jednoduchý, tak jsou krásný. Stačí když je nemám týden na ruce a rozplývám se nad jejich dokonalostí. Prostě Ikona, která tu je téměř beze změn z 50. let minulého století. Tedy 114060 jsou změna, kterou já nejsem schopnen zkousnout, ale linie 5508, 5510, 5512, 5513, 14060 je prostě boží celá.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Ve 14060M je 3130, ale krome toho, ze ma certifikaci, tam rozdil nebude. Akorat v tom, ze ted uz je SUPERLATIVE :lol2: :lol:

Driv byl proste dobrej, presnej a odolnejn coz je na male cifr uz moc dlouhy psani, tak to tam nedavali. :D

Je tam par rozdilu... Napriklad 3000 ma jednoduchej mustek a 3130 uz dvojitej. Na funkci to ale vliv nema :-) Ja osobne fandim 2liner provedeni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...