Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pořád se zde řeší to samé dokola a tak je čas na seriózní dotaz, jelikož mě už nebaví neustále čistit ty moje upatlánky:

Jaké hodinky do pračky?

Požadavky:

Vodotěsnost alespoň 100 m. Ne, že bych měl tak hlubokou pračku. Standardní model s horním plněním. Ale jistota je jistota.

Měly by být na tahu nebo na kaučuku. Argumenty typu "Voděodolný žralok by jim slušel" nestačí. Calgon není dobrý na kůži.

Nemusí to být nutně potápky. Hlavně, aby při rotaci vypadaly elegantně.

Průhled nebo pěkně dekorované dýnko by eleganci jen podtrhlo.

Musí se hodit k džínům i ke košili.

Zásadně jen a pouze automaty. Uvítal bych i delší rezervu, jelikož nemám winder a peru tak jednou, max 2x do týdne.

Dobrá lumi pro praní v noci.

Safír raději s vnitřním antireflexem, ať se nepoškrábe o buben.

Datumovka ano, kyklop ne - utopil by se.

Děkuji mockrát za rady. Jsem zvědavý, jaký bude podle vás nejlepší model dle daných kritérií.

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

nový suby ceramic  bez datumu. splňují  zadání. a možná zahájí novou éru v prodeji hodinek. jako kdysi dávno někoho napadlo hodit džíny do pračky spolu s kamínkama a prodávat je šouplý..  byla to  geniální idea...  :smile_anim:

... takže prohnat hodinky pračkou, je, myslím, podobně přínosné.. budou se dobře prodávat... jako super stav = 25-30x v pračce, mint = 15-25x v pračce... atd. 

Odesláno

Pokud má ta tvoje pračka průhled na prádlo, tak průhled na strojek u hodinek bych už asi oželel...všeho moc škodí

Šel bych asi do nějakých potápek...dobrá vodotěsnost i lumi...navíc časem rovnoměrně ošoupaná luneta jim dodá vintage look (což letí) a jejich likvidita bude vysoká...model záměrně neuvádím bo si nenapsal cenový strop ;)

Odesláno

Já mám s pračkou špatnou zkušenost, ten nerezový buben mi ukázal, že nerez o nerez prostě "funguje" takže doporučím něco z jiných materiálů, zlato co nejvyšší ryzosti bude odpovídající, sklo raději hesalite a v žádném případě NE šroubovací korunku - blbě se to pak nařizuje a v drážkách zůstávají zbytky aviváže..

Odesláno

Pokud má ta tvoje pračka průhled na prádlo, tak průhled na strojek u hodinek bych už asi oželel...všeho moc škodí

Šel bych asi do nějakých potápek...dobrá vodotěsnost i lumi...navíc časem rovnoměrně ošoupaná luneta jim dodá vintage look (což letí) a jejich likvidita bude vysoká...model záměrně neuvádím bo si nenapsal cenový strop ;)

Vintage moc nemusim. Navic k pracce vintage moc nepasujou. To bych pak musel prejit na valchu a to by s tim cistenim bylo jeste vic prace. To uz radsi tu keramickou lunetu, at se nesoupe.

Cenovy strop zamerne neuvadim, davam prostor fantazii...

Já mám s pračkou špatnou zkušenost, ten nerezový buben mi ukázal, že nerez o nerez prostě "funguje" takže doporučím něco z jiných materiálů, zlato co nejvyšší ryzosti bude odpovídající, sklo raději hesalite a v žádném případě NE šroubovací korunku - blbě se to pak nařizuje a v drážkách zůstávají zbytky aviváže..

To mas pravdu, avivaz je svina. Chvili jsem uvazoval nad tema UN, ale maji kyklopa a Silan by s tou gumou zatocil!

Ulysse-Nardin-Maxi-Marine-Diver-Black-Sea-Watch-1.jpg

Odesláno

Zkus sem hodit fotku pračky, ať víme kam to směřovat...každopádně, k pračce i džínám by mohly celkem seknout tyhle Perrelety

a1051.1_big.jpg

Odesláno

Zkus sem hodit fotku pračky, ať víme kam to směřovat...každopádně, k pračce i džínám by mohly celkem seknout tyhle Perrelety

Tyjo ty jsou super! Ta cervena vterinovka by mi skvele ladila k trenkam. Jenom skoda, ze nemaji datum..

A k moji pracce spis lestenou ocel a cifernik do bila :worried_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...