FilipG Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Tak se konečně taky musím někdy pochlubit. Tyhle hodinky mám přes týden a pořád ještě chodím na záchod potmě ;-) Copak nám to přišlo? Zabalené vypadá dobře, tak snad mi pošta nic nerozbila jako minule. Tak copak je uvnitř. Zelená firemní barva, ale Rolex to není. A už jsou na světě. Snad spolu chvíli pobudeme ;-) Že by to svícení bylo vidět i ve dne? Ale v noci je to lepší. Když stáhnu v Octavii podsvícení palubovky na minimum, tak ve tmě svítí asi stejně jako tyhle Bally. No a ještě pár informací:Swiss Mechanical Automatic Movement. Ball modified Cal.968 based on ETA 2836-2. Functions: Day/Date calendar, window display. Illuminated Moon Phase and stars in sky indicator window (this moon phase movement features a 'true' moonphase complication operating at a different rate of time in keeping with the lunar calendar 29.5 days per month). Tritium gas filled tubes inside the moon disc, making the moon glow. Satin finish Stainless steel case (case size: 40.00mm. case height 13.2mm) Calf Leather Strap. Highly polished bezel. Sport style, screw-down crown. Anti-Glare Sapphire crystal. treated. Domed profile. Black dial. Guilloche texture. Micro gas light (3H) tritium filled tubes on 12,3,6 and 9 hour markers; hour, minute and second hands, moonphase disc, for night reading capability. Tritium luminous filled Steel color hands. Screw-down style case back. Water Resistance: 100m or 330ft. 2 Year Factory Limited Warranty. Shock resistance: 5,000Gs. Anti-magnetic: 4,800A/m. 1
Jakubisko Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Nádhera, nádhera, nádhera. Jsou to jedny z nejhezčích hodinek, které pasují i na menší zápěstí
Tower Of Power Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Tritiovej mesic! No to je ulet... Na to, ze moonphase komplikace vseobecne moc nemusim, tak na techhle hodinkach me uplne odrovnala... gratulace!!
Leviathan Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 s BALL nikdy chybu neurobis. Mal som od nich zopar kuskov a prevedenie je uplne dokonale. Lepsie tahy a spony som este nemal...Super vyber...I ked ja skor radu Hydrocarbon
Micey Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Gratulace, Bally jsou parádní hodinky se skvělym zpracovánim. Ten tritiovej měsíček je skvělej:) Až mám úplně chuť, zase si nějaký pořídit.
kulix Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Taky jsem je mel.. V bile..Jsou to suprovni hodinky.. Gratuluji..
Jiribartl Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Tak tahle značka tu není každý den, gratuluji
grga_pitic Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Ball...moje srdcovka - mohutne gratulace
Cyber Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Taky jsem je mel.. V bile..Jsou to suprovni hodinky.. Gratuluji..Já v černé i bílé .... zase po Ball pokukuju
Chorche Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Líbí se mi od té doby, co se tady s nimi chlubil jakubisko Moc hezký, gratuluju!
FraK Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Moc hezky popsaná a nafocená radost. Ta radost z toho úplně čiší. Gratuluji a ať ti ta radost vydrží co nejdéle!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se