HonzaX Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Vždy jsem si myslel , že norník je pes . Dnes jsem zjistil ,že mám mezery . Když jsem dnes něco hledal , Google mi vyhodil i odkaz na http://www.nornik.net/debata/archive. Čtení pro pány.
vlasta66 Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 Rád bych početl, ale odkaz mě nefunguje.
georg Odesláno 4. února 2007 Nahlásit Odesláno 4. února 2007 tů honza: a co by jsi nám po doplnění svých mezer doporučil? tů vlasta66: zadej si jen adresu www.nornik.net
HonzaX Odesláno 4. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2007 tů honza: a co by jsi nám po doplnění svých mezer doporučil? tů vlasta66: zadej si jen adresu www.nornik.net Hledej Šmudlo , zjistíš podle atavaru , že zde máme odborníka.
31682 Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Teď jsem si k tomu sedl a částečně to pročetl. Je tam pár dobrých kusů a jejich příspěvky mě vehnaly slzy do očí a natrhly bránici. Doporučuji vlákno o umyvadle
Jakubisko Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 po zbeznem precteni fora na norniku musim konstatovat, ze takhle jsem se uz dlouho nezasmal :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se