Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, dostala se mi nabídka ke koupi těchto relativně zajímavých hodinek, nechal jsem zkontrolovat v carollinu zda jsou tyto hodinky pravé a jsou.

Teď mě zajímá, kolik mají tak cenu, byl bych velice rád jestli by jste mi mohl někdo poradit.

Mám možnost je koupit jen s krabicí a certifikátem. Jsou jednou leštěny a nošeny(vlásčité škrábance)

Děkuji

Odesláno (upraveno)

Já bych za ně nedal více, než 40 až 45 tisíc korun. Podle mě budou tak 8-10 let staré a Breitling Navitimer jsou totálně NEvodotěsné hodinky, kterým vadí i vlhkost. Bacha tedy na to, za jakým účelem si je chceš koupit. Nejsou to každodenní hodinky.

Upraveno uživatelem jacob
Návštěvník dlubix
Odesláno

Cena by mohla být vyšší, než píše Jacob, ale musíš nám ríci, jak jsou starý alespoň. Naopak si myslím, že to každodenní hodinky mohou být... do vody to ale fakt není.

A propos, je to Navi world, že?

Odesláno

Když budu předpokládat, že ta krabička je původní, tak to jsou jedny z prvních Worldů. Je však docela možné, že krabička nepatří k hodinkám. Model Navitimer World se dělal od roku 2005 a od stejného roku se dával i nový typ krabic. Hodinky mě připadnou podle fotek docela dost používané a jejich hodnotu odhaduji na 75.000,-Kč.

Odesláno (upraveno)

Model Navitimer World se dělal od roku 2005 a od stejného roku se dával i nový typ krabic...

Stáří 8 až 10 let jsem odhadoval dle starého balení. Omlouvám se tedy za mystifikaci ohledně stáří hodinek.

Ještě k té ceně. Cca před rokem jsem zde prodával Navitimer World v komplet balení, cca dva roky staré. Hodinky byly kupované u Dušáka a byly asi dva měsíce po servisu u AD. Prodaly se za 75 000 Kč.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Stáří 8 až 10 let jsem odhadoval dle starého balení. Omlouvám se tedy za mystifikaci ohledně stáří hodinek.

Ještě k té ceně. Cca před rokem jsem zde prodával Navitimer World v komplet balení, cca dva roky staré. Hodinky byly kupované u Dušáka a byly asi dva měsíce po servisu u AD. Prodaly se za 75 000 Kč.

Vím o nich, že jsi je prodával. Kdo koupil, tak za tyhle peníze určitě neprohloupil. Tyhle jsou podstatně starší, ale zase na tahu, který má katalogovou cenu 1.300,-Euro. Samozřejmě jetý se dá sehnat podstatně levněji, ale i tak se jeho cena bude pohybovat někde od 600,-Euro nahoru.

Odesláno (upraveno)

Servisovane jsou pred 6mi mesici v Carollinu a bohuzel ma jen jedny, potrebuje nutne penize, proto ta cena:)

Upraveno uživatelem sidetone

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...