Gustaf Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 hezké hodinky, gratuluju... ať slouží. Sám jsem po nich v časech před Chronomagem pokukoval...na Aukru se jich prodává mraky (bohužel mezi nimi plno fejků)
Wrch Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 hezké hodinky, gratuluju... ať slouží. Sám jsem po nich v časech před Chronomagem pokukoval...na Aukru se jich prodává mraky (bohužel mezi nimi plno fejků) S těma fejkama je to fakt horor!!! Raději jsem připlatil a koupil od je autorizovaného prodejce...
Wrch Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Ahoj, rok se sešel s rokem a moje chronozávislost se mi, dle očekávání, zavrtala až do morku kosti (pravda, ani trochu jsem se nebránil). Udělal jsem si tedy radost a koupil nové hodinky. Nakonec jsem koupil ty, o kterých jsem snil, když jsem si pořídil Tissotky (mimochodem s Tissotkama jsem udělal a ještě udělám hodně parády - jsou vskutku krásné, hodí se k mnoha stylům oblékání a přesnost je také obdivuhodná). Už se těším až je nafotím a společně si tu o nich něco povíme... P.S. Jen se bojím svého dalšího snu. Chtěl bych Zenith Chronomaster open grande date sun moonphase... Ale to mám ještě něco času :-)
vendaf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Koukám, že se narodil další "závislák". Ty Zenitky jsou vážně super. Doufám, že je už brzy uvidíme v chlubícím vláknu.-)
Ardennius Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Do toho roku jsi teda dobře přesedlal,a byla to výborná volba,už jen ty fotky.
SakalMarty Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Tak to gratuluji. To byly mé první hodinky, které jsem chtěl a vlastně i koupil. Mám je už 4 roky a nemůžu říct ani popel, teda až na tu baterku, ale to jsem neměl ani potuchu o chronomagu Sou super i na tahu, řemenu, na všem. Ať slouží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se