Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den. Mám zájem zakoupit tyto hodinky http://www.ihodinars...rw-5100-1er.htm

Chtěl bych se zeptat zda je tu na foru někdo nevlastní a jestli ano tak jestli je spokojený.

Mám starší Casia Wave Ceptor a jsem s nimi spokojený. Teď bych si chtěl udělat radost tímto modelem. Než je koupím pokud můžete napište vaše skušenosti pokud můžete.

Děkuji vám předem a přeji pěkný víkend a všem Václavům vše nejlepší k svátku.

Odesláno

Já osobně mám out-doorové hodinky Casio SGW-100B.

Jsem s nimi velice spokojenej a myslím si ,že Casio hodinky tohoto typu umí,což podle mě potvrdí i ostatní.

Takže pokud se ti líbí,tak dle mě není problém.

Odesláno

S tímto modelem rozhodně neuděláš chybu, navíc kombinace digi analog je dobře skloubená. Jen bych propátral, za kolik se kde dají koupit. Např. jednotlivá PLANEO mají zajímavé, ale odlišné akční ceny a slevy.

Odesláno

Ja prave tyto hodinky vyuziji. Mame celkem aktivni zivot kola, turistika,horska turistika,voda. Tak proto se.me tyto hodinky zamlouvaji pro jejich ucelnost a odolnost. Samozrejme se me libi i oblekovky ale tyto naplno vyuziji.

Odesláno

Ja prave tyto hodinky vyuziji. Mame celkem aktivni zivot kola, turistika,horska turistika,voda. Tak proto se.me tyto hodinky zamlouvaji pro jejich ucelnost a odolnost. Samozrejme se me libi i oblekovky ale tyto naplno vyuziji.

To je správnej život pro tyhle budíčky :thumbsup_anim: ,to já furt makám :thumbsdown_anim: jak si to kdo .......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...