Lada.B Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Dobrý den. Mám zájem zakoupit tyto hodinky http://www.ihodinars...rw-5100-1er.htm Chtěl bych se zeptat zda je tu na foru někdo nevlastní a jestli ano tak jestli je spokojený. Mám starší Casia Wave Ceptor a jsem s nimi spokojený. Teď bych si chtěl udělat radost tímto modelem. Než je koupím pokud můžete napište vaše skušenosti pokud můžete. Děkuji vám předem a přeji pěkný víkend a všem Václavům vše nejlepší k svátku.
hejdik Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Já osobně mám out-doorové hodinky Casio SGW-100B.Jsem s nimi velice spokojenej a myslím si ,že Casio hodinky tohoto typu umí,což podle mě potvrdí i ostatní.Takže pokud se ti líbí,tak dle mě není problém.
Liqid Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Za Casio se v této oblasti mohu přimluvit, sportovní modely opravdu umí, prostě G-shock to je pojem
Marfael Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Nikdy jsem neviděl,že by někdo na tento typ hodinek nadával.Vysoká spolehlivost,funkčnost a bezproblémovost.Pokud máš vybráno definitivně,netřeba se bát.
Jiribartl Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 S tímto modelem rozhodně neuděláš chybu, navíc kombinace digi analog je dobře skloubená. Jen bych propátral, za kolik se kde dají koupit. Např. jednotlivá PLANEO mají zajímavé, ale odlišné akční ceny a slevy.
Lada.B Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Děkuji vám za odpovědi. jakmile je koupím tak je nafotím.
Daemonultimate Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Budeme se těšit.Kdybych využil hodinky v této třídě,tím nemyslím cenové ale out-dorové,volil bych určitě Casio.
Lada.B Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Ja prave tyto hodinky vyuziji. Mame celkem aktivni zivot kola, turistika,horska turistika,voda. Tak proto se.me tyto hodinky zamlouvaji pro jejich ucelnost a odolnost. Samozrejme se me libi i oblekovky ale tyto naplno vyuziji.
Daemonultimate Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Ja prave tyto hodinky vyuziji. Mame celkem aktivni zivot kola, turistika,horska turistika,voda. Tak proto se.me tyto hodinky zamlouvaji pro jejich ucelnost a odolnost. Samozrejme se me libi i oblekovky ale tyto naplno vyuziji. To je správnej život pro tyhle budíčky ,to já furt makám jak si to kdo .......
Lada.B Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2012 No tak to jsme na tom stejne ja take porad makam ale na vyletiky si cas udelat musim. :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se