Jeremy Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Dneska mi udělaly radost golfový hodinky Garmin S3. Je to naprostá bomba. Má ještě Garmina G6 (golfová navigace), ale ty hodinky jsou dokonalý!!! Testoval jsem na Staré Boleslavi.. Zatímco na navigaci sice člověk vidí všechno včetně mapy jamky - musí ale furt tu věc vyndavat a furt s tím něco dělat na něco klikat - a tak. I když je to rychlý a logický.... na těch hodinkách akorát člověk potvrdí, že stojí na správným hřišti a nemusí na hodinky ani sáhnout - na každý jámě to prostě furt ukazuje vzdálenost k díře a na další jamce se to samo přepne. Prostě člověk jen mrkne a vidí, nemusí nic mačkat. PARÁDA!!!!GARMINE, TLESKÁÁÁÁM!!!
Hasňa Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Jeee, to je fajny gadget. To si koupim. Nevim, proc jsem byl stale fixovany na Suunto, jako ze oni delaji golfove hodinky. Edit: Ehm, ale tady za to chteji temer osm litru. To je docela darda. Upraveno 7. června 2013 uživatelem Hasňa
Jeremy Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Ja to koupil u czc.cz za 6,2; to uz docela de, kdyz to clovek srovna se Suuntama, ktery neumi nic (mimochodem, golfovky snad uz nevyrabej) nebo se slusejma Casiama
farkyostrava Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 kluci dneska jsem tak nejak omylem zabloudil do Ostravice na golf resort.. krasa... a chci to vyzkouset... mozna nekdo z vas zna resorty kolem Ostravy nejake doporuceni ? asi vezmu ten balicek " jdu na golf " vypada to hezky bezbolestne...nebo je to blbost a mam zacit nejak jinak ?
Hasňa Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Nejlepší začátek je s kolegou/kamarádem. Nejprve párkrát jen taková sranda na drivingu. Pak nějaké lekce s trenérem, drahé, ale nutnost, IMHO, pokud se chceš rychle dostat do úrovně normálního účastníka flightu, ne otravy, co zdržuje a na všechno se ptá. Pak po nějakém čase udělat s trenérem celou 18 aby tě naučil chodit po hřišti a číst ho, taky drahé, za mě to cvaknul šéf a trenéra jsme sharovali, ale je to hodně dobrá věc, a pak už jen hrát. Ale bez kolegů/kamarádů, kteří hrajou, jsou fajn a je s nimi sranda se začíná a pokračuje těžce. Samotný člověk u toho nevydrží. IMHO
kulix Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 V okoli Ostravy je toho pomerne hodne, takze jak jsi zacal Ostravice a hned vedle Celadna, pak kousek dal v Roznove.. Pak na druhou stranu je u Opavy hriste v Kravarich a kousek vedle Silherovice.. Pak na vychod je nove hriste v Karvine a kousek dal v Ropici za Ceskym Tesinem.. To jsou hriste, kde si pomerne dobre zahrajes a muzes si to vyzkouset sam nebo s trenerem.. Hole ti vetsinou pujci vsude a drajving je nejlepsi na zacatek jestli te to bude vubec bavit.. Klidne napis SZ, muzem nekdy vyrazit..
Toams Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Tak dnes jsem zase nejaky ten bodik snizil (na Stirine ), a davnejsi slova jednoho cvicitele "sezen si zeleza na zelezu" ve me hlodaji tim vic.Druhou devitku jsem sel za 40 (pri HCP 25,7 docela fajn vysledek), takze uz je asi cas se oprostit od starych MacGregoru na grafitu za flasku blendove whisky ... takze kluci, nemate nejakou radu kde? Bazar od neznameho cloveka zatim asi ne (minule v Bohdanci jsem videl lajf, jak za mickem letela i hlava sedmicky), novych holi je pro me skoda, tim padem jesli nekdo premysli, jak se zbavit zelez, na oceli, reg nebo stiff, tak diky moc za tip
Hasňa Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Při HCP 25 není nových želez škoda. Je to radost.
Toams Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Na pravou stranu a ideal 4-PW nebo 5-PW, ctyrku kdyz tak doplnim lehci ranou hybridem
Toams Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Double... Upraveno 20. července 2015 uživatelem Toams
kulix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Tak ja mam k dispozici zanovni zeleza na levou stranu.. Kdyby nekdo mel zajem z okoli OV..
Toams Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 ... pripadne kdyby byla k dispozicii i ne moc vomlacena wedge 54 nebo 56 stupnu (taky na pravo), idealne od Vokeyho nebo Cally, tak se taky hlasimdiky
Bullet Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Kluci, streda-ctvrtek-patek chci dat devitku na Botanice, neprida se nekdo zdejsi? (kdyz tak do SZ) diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se