bladerunner Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 A nástenka? Ktorý súdruh ju má na starosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 A nebylo krásně?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Bylo krásně, už jsem pomalu začínal přemýšlet (v té době) do které půlky břicha kopnu mamku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Bylo krásně, už jsem pomalu začínal přemýšlet (v té době) do které půlky břicha kopnu mamku To já už byl tři měsíce venku na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Já měl v plánu až poslední červencový den. Tak jsem se bavil kopáním, když mamce dávali ten karafiát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 brr, mě zamrazilo květinové hodiny?matně si pamatuju, že květinové hodiny v NMnM stále jsou na nějakém place ..... když sem tam byl naposledy .... před léty ...... tak jsem je viděl .... nebo si to pletu s Milisem ..... ten taky dost kvete a září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 To byla doba .... A taky jsem ten den vylezl na svět Alespoň vím jaký měli tenkrát starosti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 A nebylo krásně?! Byla to krásně sepsáno,každý věděl co má dělat.Na 1.máj jsem se těšil.Celé město se uklidilo,vyzdobilo a hudba hrála o 106......a co je teď? Den volna,tak hurá do supermarketu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 1.5. ležím na gauči, je to volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Nedivím se ti,jiná volba není,májové veselice už nejsou ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Já myslím že i dnes jsou "Prvomájové veselice", nejsou jedny veliké, místně jednotné, jako kdysi, ale mám takový dojem že "Modrý ptáci" se houfují v Praze na Petříně, jiní myslím "Růžoví" v bývalém "Juldy Fuldy", "Třešničkoví" na Letný - ale nejsem si jistý, páč tam nikam nechodím - a tak jinak různě jinde pomístně i v jiných městech. Aby to nebylo tlachání "mimo chronomísu", tak já si beru na 1 máje tyhle nejobyčejnější Primky a říkám jim "Primky dělnice" - "Sjezdovky" bohužel nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 To byla krásná doba, všechno mělo svůj řád, každý soudruh věděl, kde je jeho místo a kterou vlajkou bude mávat. Jen by mě zajímalo, jestli další schůzí v 5:30 myslí ráno nebo večer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Samozřejmě ráno. Bylo běžnou praxí, že v takových komisích zasedali lidi z různých úseků a aby nenarušovali běžný pracovní řád tak se scházeli mimo běžnou pracovní dobu. Také jsme různé věci raději řešili ráno než odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ta doba byla celá zrůdná tak jako (komanči) obecně !!!!Bylo mě tehdy 6 let a naší si už podle mě vyčítali,že čtyři roky předtím neodešli do Austrálie.Já jsem rád, že jsem tady zůstal a můžu sbírat hodinky a ještě radši bych byl, kdyby jste mi někdo pustil tyhle :-) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak odřené je nemám, jinak každá země má své kouzlo, v Austrálii ses mohl stát surfařem, potravou pro žraloka nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak odřené je nemám, jinak každá země má své kouzlo, v Austrálii ses mohl stát surfařem, potravou pro žraloka nebo tak něcoTo ano. To jistě, Vším čím jsem byl , byl jsem rád. :-)Spíše jsem to použil jako oslí můstek k lehké annonci, ale také hlavně jako připomenutí toho jak moc se máme v Česku dobře a když si přečtu tady TY STESKY A KYDY v sekci co mě právě naštvalo, tak jsem to musel připomenout Jinak platí, že kdyby se nich chtěl někdo zbavit ujmul bych se jich. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
led.zep Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Aspoň se v tý době dělaly prim(a) hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Za Prim cenu ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ta doba byla celá zrůdná tak jako (komanči) obecně !!!!Bylo mě tehdy 6 let a naší si už podle mě vyčítali,že čtyři roky předtím neodešli do Austrálie.Já jsem rád, že jsem tady zůstal a můžu sbírat hodinky a ještě radši bych byl, kdyby jste mi někdo pustil tyhle :-) : Tak proč chceš z té zrůdné doby ,,komančí,, hodinky?Kup si raději něco z dnešní čestné doby - Tobruky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Historii nevymazes !A proc zrudna doba ?Byla takova jaka byla.Me jen zarazilo v 90. letech, kde se vsichni komanci ztratili !?To jako vymreli !?Prdlajz, prevlekli kabaty a jsou stale mezi nami.Ale nastesti je tohle forum o hodinkach a ne o politice. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se