Liqid Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tak se taky pochlubím, co jsem koupil A sice, jedná se o Orient Ray, zakoupená zde na Chronomagu od uživatele martin.951, díky Chronomagu. A jak to celé vlastně začalo:Původně jsem měl v plánu koupit nějaké hodinky, protože jsem měl jen digi Casia na sport a módní oblekovky Armani. Neměl jsem o hodinkách moc přehled, a tak jsem šel na Aukro a hledal. Vybíral jsem dle vzhledu a zaujaly mě nějaká číny, ale po zništění, že "malé ciferníčky" jsou pouze nakreslené, nikoli funkční jsem začal hledat něco lepšího. Začal jsem se probírat stránkami Casia a narazil jsem na několik parádních kousků, ale nemohl jsem se rozhodnout jestli spíše pilotky, nebo potápky. Rozhodoval jsem se tedy mezi MDV 106 a EF 527 . Pak jsem začal "prolézet" diskuzi na Chronomagu a zjistil jsem, že výběr na trhu je opravdu obrovský, takže jsem vybíral asi půl roku a denně sledoval, co se zde prodává.Až jednou, se v sekci prodej, objevily potápky od Orientu za příznivou cenu s drobnými chybkami (škárblá luneta a sklíčko). Po pár minutách rozhodování, jsem napsal SZ pro rezervaci a čekal na výplatu, abych je mohl zaplatit.Potápky přišli na poštu a já si pro ně hned došel. Vybalil jsem je už na poště a byl jsem unešen. Jsou to velice masivní hodinky, působící kvalitním dojmem. Zkusil jsem je na zápěstí, ale byli až moc těsné, tak jsem hned zašil k hodináři kousek od pošty. Na tah byl přidán další dílek a na zápěstí mi hned krásně sedly.Nejlepší byla cesta domů, každou chvilku jsem na ně musel koukat Co mě hned první del uchvátilo, je luminiscence. Svítí velice jasně, a když jdu v 10 spát, tak v 6 při probuzení ještě vidím, kolik je hodin a to je super. Jelikož to jsou moje první automaty, tak musím říct, že je to lepší pocit než baterkáče a musím uznat, že to jsou hodinky, které mají nejen srdce, ale i koule. Nějaké ty specifikace: Mechanical Movement : ORIENT caliber 46943 Made in JapanSelf-winding movement21 jewels21,600/hour vibrationsDate and Day indicator Stainless steel caseCrystal glassScrew caseback, Screwed-down crownStainless steel braceletWater resistant to 200mDiameter 41.50mmThickness 13.30mm A foto
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tak super,potom že protahující se diskuze o tom či onom nemají smysl.Hned tady se ukázal,kdyby jsi si nezaložil vlákno s prosbou o radu,měl bys na ruce bůh ví co.Takhle tam máš hodinky,ve své kategorii velice slušné hodinky.Moc se mi líbí a těší mě tvá radost.Také ted prožívám něco podobného,tak Ti plně rozumím a gratulu ji.Skvělá volba a at slouží
Liqid Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ták, konečně se mi podařilo nafotit ukázku lumi
tomek Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Jj, taky mám jedny a lumi je na nich vážně dobrá. Nevíte někdo, co je to za materiál, jestli superluminova nebo lumibrite, či ještě neco uplně jiného...?
Iggi Kali Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Da sa ta lumi porovnavat s monster? Inak gratulujem ku kupe!
Liqid Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Monstra jsem v ruce bohužel zatím neměl, takže nemohu srovnávat. V 17. 10. 2012 v 5:47, Iggi Kali napsal: Da sa ta lumi porovnavat s monster? Inak gratulujem ku kupe!
Liqid Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Zápěstí mám 18cm a hodinky mám tak akorád a ještě mi dva dílky tahu zůstaly. V 17. 10. 2012 v 11:41, spartakcz napsal: Jak velké máš zápěstí...? Díky.
wotanek Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Gratuluju, moc pěkné kousky. Měl jsem starší verzi a ta byla vzhledem k ceně skvělá
Návštěvník KingBee Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Super, dobra volba, ja mam Mako a som velmi spokojny
El Nano Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Moc pěkné Orienty. Gongrats! nemají průhled dýnkem že?
Liqid Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 V 17. 10. 2012 v 18:50, El Nano napsal: Moc pěkné Orienty. Gongrats! nemají průhled dýnkem že? Bohužel nemají ale to je asi jediná věc, která mi na nich vadí.
Liqid Odesláno 11. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Koupil jsem novou zrcadlovku a hádejte, co jsem vyfotil jako první?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se