saquinas Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 jasně, dokonce chápu, že je možná i lepší koupit tah, i když je úmysl nosit je primárně na kůži (tah se hodí mít vždycky do zásoby), ale nějak nejsem přehazovač a nechce se mi hlavně řešit, zda je lepší koupit ten nebo onen řemen - dělal jsem to jednou a u finálního výběru jsem se zasekl jak Buridanův osel.
Vit Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Tak jsem je se slzou v oku pustil dál (VIZ). Michale užívej si je a pokračuj v tomto vlákně, pokud chceš, je tvoje.
Kid_A Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 V 17. 8. 2014 v 16:02, Vit napsal: Tak jsem je se slzou v oku pustil dál (VIZ). Michale užívej si je a pokračuj v tomto vlákně, pokud chceš, je tvoje.+1
Michal444 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Az teraz som si vsimol to vlakno a to zvazujem, ze by som ich pustil dalej...
Vit Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Tak se dívám, že jsou tyto krásky s asi nejužitečnější komplikací na prodej.Dobrá příležitost koupit hodinky renomované značky za pár korun.Viz ZDE Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Vit
Hampejz Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Hodinky již na prodej nejsou. Tímto děkuji za super ochotu a trpělivost Michala. Mám z nich radost. Zde je úplně první foto z hotelu. Zároveň bych se rád zeptal na dvě radu:1) hodinky jsou z roku 2008 a pravděpodobně bez servisu (manuál říká po 4-5 letech servis, Oris AS říká dokud jdou dobře, tak neřešit). Mám je nechat vyčistit/promazat. Pokud ano, kde v Praze či jen a pouze poslat do AS Oris? 2) Jsem punťa a radost mi kazí malé škrábanečky na pouzdru. Pokud nechám přeleštit, opravdu to nebude vidět? A zase, kde v Praze či jen a pouze AS Oris? Děkuji za rady
Vit Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 18:41, Hampejz napsal: Hodinky již na prodej nejsou. Tímto děkuji za super ochotu a trpělivost Michala. Mám z nich radost. Zde je úplně první foto z hotelu. Gratuluju. Krásná kompozice, těším se na další fotky. V 19. 11. 2014 v 18:41, Hampejz napsal: Zároveň bych se rád zeptal na dvě radu:1) hodinky jsou z roku 2008 a pravděpodobně bez servisu (manuál říká po 4-5 letech servis, Oris AS říká dokud jdou dobře, tak neřešit). Mám je nechat vyčistit/promazat. Pokud ano, kde v Praze či jen a pouze poslat do AS Oris? Jestli se nepletu, tak je uvnitř ETA 2892 s nástavbou big date. Měl by to zvládnout i "neautorizovaný" šikovný hodinář. V 19. 11. 2014 v 18:41, Hampejz napsal: Hodinky již na prodej nejsou. Tímto děkuji za super ochotu a trpělivost Michala. Mám z nich radost. Zde je úplně první foto z hotelu. Zároveň bych se rád zeptal na dvě radu:1) hodinky jsou z roku 2008 a pravděpodobně bez servisu (manuál říká po 4-5 letech servis, Oris AS říká dokud jdou dobře, tak neřešit). Mám je nechat vyčistit/promazat. Pokud ano, kde v Praze či jen a pouze poslat do AS Oris? 2) Jsem punťa a radost mi kazí malé škrábanečky na pouzdru. Pokud nechám přeleštit, opravdu to nebude vidět? A zase, kde v Praze či jen a pouze AS Oris? Děkuji za rady Já myslím, že to půjde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se