Přejít na obsah

Orient "Ray" - od čeho je ten název ?

JaVo1

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny znalce Orientů,

chtěl bych se zeptat po čem dostaly Orient Ray to jméno ? Orient Mako jsou třeba podle žraloka Mako (jak tu onehdy někdo psal) a tak by mě zajímalo jak vznikl název Ray.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to dám sem. Nevíte někdo, jak dlouho už se vyrábí orient mako a ray a jak dlouho se asi ještě vyrábět bude? Nemůžu to nějak nikde najít... Je nějaká obecně daná doba, po kterou se hodinky (konkrétně teda orienty) vyrábí? A ještě poslední dotaz. Kdy tak odhadujete, že se zařadí (jestli vůbec) do kategorie "špatně sehnatelné"?smile.gif

Odkaz ke komentáři

to travex:  jestli je to reakce na mě, tak jdeš s křížkem po funuse. Já už jedny orient ray vlastním :) Ptám se proto, že mě to zajímá a nikde nedokážu najít odpověď (zdá se že ani tady se nedočkám). Ale jejich nákup jsem si tímhle určitě neobhajoval :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já mám pocit, že Ray přišly loni, nebo možná i koncem roku 2011.Pokud chceš hodnověrné informace, tak bude asi nejlepší kontaktovat výrobce.Jestli Ti ale sdělí rozvahu do budoucna, tak to pochybuju.Mako je oblíbený model, který se prodává a myslím, že hned tak neskončí.

Edit:tak to bylo koncem 2011

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41683-orient-cem65009d-ray/&do=findComment&comment=715820

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...