Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak to jsem na Gomoru dvojnasob zvedav... knizku jsem pred casem dostal od svagra a pomalu jsem se k ni dnes prokousal/procetl. Letos mam nacteno ostudne malo, ale urcite na oplatku doporucim Erwina Van Haarlema od J.Kmenty, je to sekac!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Petr77
Odesláno

Kdyz uz jsme u tech vsemoznejch kmotru, kdysi jsem videl film "Posledni Don" a zaboha jej nemuzu nikde sehnat a co jsem splasil odkazy na stazeni, tak to pak nikdy neslo slusne prehrat. Nemate jej nekdo? Asi to patri do vlakna jinam, ale tady to taky neni az tak mimo... diky

Odesláno

Tak to jsem na Gomoru dvojnasob zvedav... knizku jsem pred casem dostal od svagra a pomalu jsem se k ni dnes prokousal/procetl. Letos mam nacteno ostudne malo, ale urcite na oplatku doporucim Erwina Van Haarlema od J.Kmenty, je to sekac!

výborná kniha. ani nevím jestli ho nakonec dostali
Odesláno

Fakt diky, to jsem coby napjaty ctenar "chtel" slyset :wallbash:

nie nedostali...zdrzuje sa na neznaom mieste...tu knihu som cital uz davno...v podstate sa musi skryvat lebo sa silno po nom ide

Odesláno (upraveno)

Fakt diky, to jsem coby napjaty ctenar "chtel" slyset :wallbash:

dej se do klidu Wolfe, tebe nehonej :) na druhou stranu, je to jasny dukaz autenticity dila.. ..a v konecnem dusledku, autorovi muselo byt jasne, jak to bude dal, cili s tim do toho musel jit.. tak snad jses klidnejsi :)

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno

enslow: ...tvl, Ty jsi pres ty mafiany fakt kapacita. Predpokladam, ze toho Posledniho Dona mas doma ve videotece :eek:

nemam ho vo videoteke ale videl som ho...Bckovy film podla mna...na filmy typu Donnie Brasco sa to ani zdaleka nechyta...

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...