DaLo Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 silny clen podsvetia a masovy vrah..Roy DeMeo...clen rodiny GambinovcovTak schválně, kdo identifikuje hodinky...
enslow Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 indentifikovat ich neviem...ale co som cital tak v tej dobe mafia nosila kadeco len nech to malo kopu diamantov a zlata...
Petr77 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Tak to jsem na Gomoru dvojnasob zvedav... knizku jsem pred casem dostal od svagra a pomalu jsem se k ni dnes prokousal/procetl. Letos mam nacteno ostudne malo, ale urcite na oplatku doporucim Erwina Van Haarlema od J.Kmenty, je to sekac! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Petr77
Petr77 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Kdyz uz jsme u tech vsemoznejch kmotru, kdysi jsem videl film "Posledni Don" a zaboha jej nemuzu nikde sehnat a co jsem splasil odkazy na stazeni, tak to pak nikdy neslo slusne prehrat. Nemate jej nekdo? Asi to patri do vlakna jinam, ale tady to taky neni az tak mimo... diky
enslow Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 mrtvy Carmine Galante,ktoreho zabil Richard Kuklinsky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Pateky Josepha Bonanna http://www.interwatches.com/patek-philippe-news/2010/03
enslow Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Dominick Montiglio clen rodiny Gambinovcov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Tak to jsem na Gomoru dvojnasob zvedav... knizku jsem pred casem dostal od svagra a pomalu jsem se k ni dnes prokousal/procetl. Letos mam nacteno ostudne malo, ale urcite na oplatku doporucim Erwina Van Haarlema od J.Kmenty, je to sekac! výborná kniha. ani nevím jestli ho nakonec dostali
Petr77 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Tak daleko jeste nejsem... teprve strana 33 výborná kniha. ani nevím jestli ho nakonec dostali
enslow Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 nie nedostali...zdrzuje sa na neznaom mieste...tu knihu som cital uz davno...v podstate sa musi skryvat lebo sa silno po nom ide
Petr77 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 enslow: ...tvl, Ty jsi pres ty mafiany fakt kapacita. Predpokladam, ze toho Posledniho Dona mas doma ve videotece
Petr77 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Fakt diky, to jsem coby napjaty ctenar "chtel" slyset nie nedostali...zdrzuje sa na neznaom mieste...tu knihu som cital uz davno...v podstate sa musi skryvat lebo sa silno po nom ide
Peter78 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Fakt diky, to jsem coby napjaty ctenar "chtel" slyset dej se do klidu Wolfe, tebe nehonej na druhou stranu, je to jasny dukaz autenticity dila.. ..a v konecnem dusledku, autorovi muselo byt jasne, jak to bude dal, cili s tim do toho musel jit.. tak snad jses klidnejsi Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Peter78
enslow Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 enslow: ...tvl, Ty jsi pres ty mafiany fakt kapacita. Predpokladam, ze toho Posledniho Dona mas doma ve videotece nemam ho vo videoteke ale videl som ho...Bckovy film podla mna...na filmy typu Donnie Brasco sa to ani zdaleka nechyta...
enslow Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 boss joe bonnano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 luxusny diler a olejar Jozef Oles Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 co to ma Ferus?? btw..udajny boss nitrianskeho podsvetia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Me to prijde jako Glashutte Sport Evolution
enslow Odesláno 15. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 http://www.topky.sk/cl/10/1358447/Pociatek-tromfol-vlastne--milionove--hodinky--Na-ruke-nosi-klenot-za-70-tisic-
PhoeniX Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Me to prijde jako Glashutte Sport EvolutionAno, verze BigDate.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se