Kryten Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Zdravím všechny hodinkové nadšence.. potřebuji trochu poradit ve výběru hodinek.Mám Steinhart ocean 2 ale je potřeba se někam hnout tak bych od Vás zkušených potřeboval poradit jáké mašiny si koupit Typ : Ideálně něco jako Omega planet Ocean (bohužel jsou mimo moje finanční možnosti ) Automaty Swiss madePrůměr 42-44SafírAntireflex Cena 35 000kč Celkem se mi líbí : http://www.hodinky-koscom.cz/cz/oris-733-7533-41-54-mb --- Co myslíte?
xxx.rada Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 V prodejnim vlakne mas B za penize kam se vlezes.Jsou sice mensi, ale zkusil bych je
tenge Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) A chceš nové nebo starší ? Navíc já chtěl taky min43 ale teď mám Damasko da47 a ty maj 40 a v pohode..je to jen o zvyku Upraveno 13. října 2012 uživatelem tenge
panedge Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Oriskama určitě chybu neuděláš,jsou to perfektně zpracovaný potápky.Jen bacha na průměr-u modelu,co si postoval je uvedeno 44mm,ale je to soudkový pouzdro,to znamená,že 44 maj dole,nahoře u lunety to bude tak 42.Mě v reálu připadnou menší,takže určitě jít do obchodu a vyzkoušet.Pokud by si chtěl PO,tak tady se prodávaj kolem 45-50 tisíc,což už není tak daleko od 35.Jestli by nebylo lepší došetřit. Upraveno 13. října 2012 uživatelem panedge
CEGY Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Napadaj mě třeba Fortisy marinemastery nebo jine. Za 35k je už slušný výběr a jsou i zde v prodejní sekci.
Kryten Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Starší by nevadily,ale zase je to čekání a já jsem nedočkavej . Celkově mě značka Omega uchvacuje,ale s cenou víš jít nemůžu... Ruku mám 19 cm a průměr 43mm je myslím ideální ale ještě před rokem jsem nosil hodinky průměru 38mm
Kryten Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Hlavně mám problém jestli koupit nové třeba ORIS a nebo starší třeba Bondovky .... je to přeci jen OMEGA
Jirka35 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Hlavně mám problém jestli koupit nové třeba ORIS a nebo starší třeba Bondovky .... je to přeci jen OMEGA Za mě jednoznačně starší Bondovky.
panedge Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 No hele voni ty Orisky udělaj na ruce hodně parády,běž je zkusit.
Quido Morava Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 taky si myslím, že sis už vybral a docela dobře...
MejlaG Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 včera jsem měl tyhle Orisky na ruce na srazu ostravského chronomagu a jsou docela malé, jak už tu někdo psal, že jsou to soudečky, které mají na lunetě možná i méně než 42 mm,,jinak jsou ale nádherné.
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Záleží na tom,jaký máš sám v sobě boj,Oris,Fortis,Longines...je spousta super značek již v téhle cenové kategorii.Takže Oris je jedna strana tvého výběru,pěkné nové se zárukou pojedou dlouho a bez problémů splní avizované poslání své konstrukce.Ale už ted máš v sobě rozpor,jsou tam ty Omegy,obnošené,bez záruky,ale je to všeobecně uznávaná značka nejen zde na foru ale i širokou veřejností jako jedna z ikon hodinařiny.Tohle si musíš bohužel ujasnit v hlavě sám,Oris je dobrej výběr a zároven Ti nikdo nedá záruku,že vybraný Omegy nebudou potřebovat nějakej ten servis,záleží prostě na tom do čeho se zamiluješ a jaké případné oběti jsi pro své miláčky ochoten podstoupit.Ted mluvím o ceně servisu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se