misoo Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Co vravite na tieto Seika SNDD59? 44mm,WR100, hardlex, chrono quartz... Ten Ion plated st.steel je nejaka obdoba PVD? Ta leskla cierna im dava zaujimavy futuristicky vzhlad... Celkom ma zaujali... Nemate ich niekto náhodou? http://m.jomashop.com/seiko-mens-watch-sndd59.html
mydlinkaTM Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 škoda, že quarz, jinak by to za to cenu mohly být moje příští hodinky vypadaj dooost dobře
instant Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 vyzeraju skvele. robia sa aj v cervenej SNDD61, tie su tiez magnet na oko ion plating je pvd, len to asi nebude titankarbid ale lacnejsi matros, alebo to bude titankarbid ale tensia vrstva
instant Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 + pre puristov trojrucky v opulentnej kombinacii black+gold SGEG19
misoo Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Sakra, normalne ma to laka vyskusat... (tie modre) Aspon na chvilu, mozno by tu bol o ne potom zaujem...
quest987 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 ty chrono mne fakt bavi otazka je jak to bude s odolnosti toho matrose na tahu
Návštěvník eleven Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Ty modrý vypadají náramně. Červený jsou už takový agresivně křiklavý a ty žluto-hnědo-okrově-vyblitý nechrona vypadají spíš odpudivě. Připomínají mi takový ty vekslácký černý (zaoblený,hranatý) hodinky ze začátku devadesátých let. A ten tah si o poškrábání vyloženě říká.Kup ty modrý a hoď sem fotky :-)
instant Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 ty chrono mne fakt bavi otazka je jak to bude s odolnosti toho matrose na tahu Ten poskriabes na comkolvek, tak to by som neriesil.. pekny kaucukovy remen bude ladit idealne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se