Jiří9 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Akorát že to není Prim ale NSR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Což už se tu řešilo, že není důvod býti puritánem.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 i nějaký ten Prim tam mám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Koukám že jich máš taky dost.Hezky se na to koukáTaky ještě něco přidám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Hezké to máte, koukám, že až se udělá hezky, rozbalim krabice. Dokumentaci je potřeba udělat, takhle ani pomalu nevim co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Také se mi líbí, hlavně to množství chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 1972 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 No upřímně, tu Tatru bych raději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 No upřímně, tu Tatru bych raději Já taky. Raději budík v Tatře než Tatru na budíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tak ještě 1977 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tak to je ještě hezčí kousek.Ty snad máš nějaký předky v Tatře?Kamarád si nedávno kupoval T613, to je slast pro uši slyšet ten motor, ale tikot hodin mám taky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Hezké kousky, malá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Kdysi byla Tatra v propagaci aktivní. Teď znovu jede, tak jsem zvědav jestli se objeví i něco tikajícího. Před pár lety měli hodinky. Znám lidi co je mají. Teď jsou nově dohromady s fabrikou na prim hodinky, tak by mohlo něco kápnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Tak držím palce, ať pan Strnad trochu hne, jak s Tatrou, tak s Eltonem.Oboje měly velice dobré jméno ve světěUrčitě přeji hodně sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 No a je to tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Co to je?Hodiny ke 120 výročí výroby aut. Musíš odečítat nulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 A tyhle měli před deseti lety. Já vím, zase Tatra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Toto by som si dal kľudne na stenu aj v dnešnej dobe. Výška hodín 52cm.Je to PRIM /Chronotechna/ K112 s polovým bitím.Škoda, že nie sú moje, len som ich oživil kamarátovi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2017 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ano, máš pravdu, nádherný kousek, ještě jsem je neviděl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se