Tikal Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 asi ti je přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 tě mám taky rád Radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Ale já neříkal, že tě mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 To ani nemůžeš, to by nebylo vhodné, když jsi se nám začervenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Takový tu ještě není, slepecký budík. Třetí foto po očistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Taky se pochlubím. Našel jsem to v létě na chalupě. Je funkční a bezvadně nám posloužil místo kuchyňských hodin, ve kterých došla baterka. Teda doufám, že je to prim nebo chronotechna. Nerad bych to tady plevelil něčím ze zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Je to Chronotechna Šternberk. Strojek B90. Rok výroby 1966. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Díky za upřesnění. Jsem rád že ho zatím nikdo nevyhodil. Hned jak pojedu na chalupu, bude můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Niečo aj ja mam avšak nechystám sa to nejako rozširovať, jedine prirodzeným spôsobom a to tak, že mi niekto donesie, podaruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Přirozeným způsobem? A mě nikdo stále a nic... Máš to moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Aké si znamenie :-) Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Ani já nemám takové štěstí, že bych je dostal zadarmo, ale i tak jsem z dnešního nákupu rád Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Ani já nemám takové štěstí, že bych je dostal zadarmo, ale i tak jsem z dnešního nákupu rád Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí TapatalkProsím, nafoť ty druhé, malé, ať se také pokocháme. Já jsem je ještě nikdy neviděl, díííky a gratuluji k úlovku, i když placeném, ale to dnes už asi jinak napůjde... Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Nodus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 To je jeden kus třikrát vyfoceny. Jinak z menších mám ještě jeden. K porovnání vyfotím s běžnou velikosti Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Dnešní garážový nález. Chudák tam ležel v bedně mezi nářadím. Strojek značen 66-A. Nevíte cca rok vzniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Strojek typ B50. Zkratka 66-A se používala pro označení roku výroby, v tvém případě jde o rok 1966. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 To je jeden kus třikrát vyfoceny. Jinak z menších mám ještě jeden. K porovnání vyfotím s běžnou velikosti Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí TapatalkNo, to jsi mě dostal, já fakt myslel, že to je malej a velkej ...., ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Zlatý kovošrot, co všechno lidi nevyhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Když né na ruce, tak alespoň Diplomaty na zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se