Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Prosím místní pamětníky a zkušené investigativce o identifikaci.Předem děkuji.Božský mistře!!!!!Vítám Tě na tomto fóru!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Kľúčik je u hodín s kyvadlom 5mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Díky Jožko.Budu schánět 5 mm klíček.To máš dost budíků? Taky se ti asi nechce vstávat do práce? Tak sichr je sichr radši víc budíkú než míň asi to je pěknej koncert když je všechny natáhneš.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Díky Jožko.Budu schánět 5 mm klíček.To máš dost budíků? Taky se ti asi nechce vstávat do práce? Tak sichr je sichr radši víc budíkú než míň asi to je pěknej koncert když je všechny natáhneš.?Toto sa Ti stane,keď sa roznesie,že zbieraš Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tak o Mě taky ví okolí že sbírám Primky.Ale nikdo mi nic nenosí;-);-);-).Zřejmě na Slovensku se ještě nerozneslo za jakej majlant se primky prodávají.Tak Šťastné a veselé vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Panove poradite mi prosim jak tyto hodiny funguji?Opravil jsem si drevo, vylestil chromy, skla a vyrobil klicek na natahovani.Kdyz rozkyvu kyvadlo tak bezi, ale po nekolika minutach se zastavi, obe pruziny jsem natahnul..Kdyz to rucne natocim na 15, 30, 45 vyzvani, na 12 vsak ne?Dekuju predem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) Tohle budou půlovky. Takže by to mělo bít v celou tolik kolik je hodin a v půl jenom jednou. Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Je skoro nový rok. Tak to by Ti mohl pomoci s opravou snad i nějaký hodinář . Hodně štěstí Ti přeje v roce 2019 Jirka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 no já bych věděl co s tím. Rozebrat, vyčistit, sestavit, seřídit, stručně řečeno, nic co by šlo udělat snadno a rychle. Jo jsou to půlovky, s početníkem a stupnicí, stejné mám doma. Takže pokud se to spouští i na čtvrtkách, nejspíš když to začne zvedat spouštěcí páku, je to asi pořádně rozladěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Může být ulomený kolík na náběžném kole a tak. Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 no já bych věděl co s tím. Rozebrat, vyčistit, sestavit, seřídit, stručně řečeno, nic co by šlo udělat snadno a rychle. Jo jsou to půlovky, s početníkem a stupnicí, stejné mám doma. Takže pokud se to spouští i na čtvrtkách, nejspíš když to začne zvedat spouštěcí páku, je to asi pořádně rozladěný.Na tohle si netroufnu.Ty by ses toho ujal? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 já jsem sice od řemesla ale v oboru nedělám takže opravuju jen výjimečně. Sám pro sebe mám rozdělaných pár věcí ke kterým se nemůžu dokopat abych je dodělal. Zkus napsat odkud jsi, třeba se ti ozve někdo z okolí nebo bude vědět kam se obrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Jj, mám je taky. V půl a celou. Chce to hodináře, ale najít takového, který se toho nebude bát.Ne hodináře baterkáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Jsem od Melnika, auto mam tak jsem schopny to nekam dovezt.Dekuju za nabidky, ochotu na servis hodin. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Už jsem Ti napsal, ale jsem daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Jsem od Melnika, auto mam tak jsem schopny to nekam dovezt.Dekuju za nabidky, ochotu na servis hodin. Sent from my iPhone using Tapatalksz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ja můžu doporučit hodinarstvi strnad v brně. Dal mně dohromady půlčtvrtky co nešly 30 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Šlo o 80 let staré "čtvrtky",omlouvám se za předchozí překlep.dokonce mně je dojel doladit domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Na radu kolegy Gotta jsem dal do servisu k hodinari Stochove. Takze uz se tesim az bude hotove. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Kolega z práce mi přinesl pár kousků co chtěl vyhodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se