boo-beek Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Ahoj, dobrý den:-) Věci se mají tak, že bych si rád pořídil nějaké hodinky... chtěl bych automat, ale než investuji několik více tisíc, rad bych si tento typ hodinek "osahal" - doteď jsem z praktických důvodů (sportování, student - teď už ne...) používal digitální. Mno, a objevil jsem jedny velmi zajímavé - jde o značku Pierre Cardin s automatem s 21 kameny, dle slov prodejce je to určitě ETA. Ocelové pouzdro, ocelový tah (ten bych asi vyměnil za kožený), safírové sklo (? - spíše bych dle ceny tipoval tvrzené minerální). A to nejdůležitější - cena: 3290,- . A tak se ptám - má to cenu za ty peníze? Nebude to nějakej krám, za kterej, i když málo, ty prachy vyhodim do koše? Nepotřebuji nic X-tra, zatím ne... (pak bych si ale rád pořídil Tissot T41). Edited: Ještě jedna věc - snažil jsem se na webu najít něco bližšího ohledně hodinek Pierre Cardin obecně, o nějakym jejich automatu... nenašel jsem vpodstatě nic...
chose Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Cenu to určitě má, pokud je pravda všechno, co prodejce tvrdí. Vellmi o tom ale pochybuji - nemáš fotku nebo odkaz ?
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Nikde na webu je nemůžu najít, oficiální web PC je dosti... neobsáhlej:-(
Viktor Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Jsou to šmejdy, co se běžně prodávaj za 50 dolarů. Kup si raděj Seika.
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Jak se dají sehnat nějaký rozumný hodinky s automatem u nás - v jaké cenové relaci? Viděl jsem tu v jednom threadu odkazy na nějaký seika za 70 dolarů, ale nejsem reg. v paypalu, takže by to bylo dosti složitý...
vor Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Jsou to šmejdy, co se běžně prodávaj za 50 dolarů. Kup si raděj Seika. Souhlas na e-bay do 40 USD, za to koupíš Seiko 5.
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Mno, ale ten ebay je pro mě problém:-( A taky... možná je to nesmysl, ale chtěl jsem evropský hodinky:-) Ale to je fakt záležitost jen nějakejch pocitů:-)
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Mno... nevím, jak vypadaj v reálu, ale takhle mě nijak neuchvátily:-(
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Já vim, promiň Zkusím se na ně někde podívatt, jak vypadaj na ruce& uvidíme:-) Třeba to dopadne:-) Nebo půjdu rovnou do těch tissotů:-)
boo-beek Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Já... asi bych mohl, ale nechci - myslim, že pro "začátečníka" je to moc... Btw, hledal jsem ty Pierre Cardin na ebay& žádný takový tam nebyly. A další věc je ta, že jsou za uvedenou cenu od hodináře, od kterýho bych mohl mít ty Tissoty za téměř ebay cenu ( http://cgi.ebay.com/Tissot-T41-2-483-31-Cl...VQQcmdZViewItem ), od něj by byly za cca. 9300,-. Fakt jsou to takový šmejdy?
Návštěvník tolja Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Počkej si na tissotky,v mezičase choď mlsat na chronomag,a věř tomu,že u jedněch hodinek neskončíš.Z vlastní zkušenosti:toto fórum je velice návykové! =D
vanderB. Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 nic o hodinkach od Cardina nemuzes najit asi proto, ze je dela v licenci nejaka at uz znama nebo neznama firma, protoze Cardin dela hlavne do obleceni...pozor! neodsuzuju takovyhle hodinky...je rozdil, pokud je ma firma jen jako doplneni porfolia znacky nebo jako dalsi vice ci mene samostany a rozvijejici se segment viz Mont blanc
Tomasek Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 ...chtěl jsem evropský hodinky:-) Ale to je fakt záležitost jen nějakejch pocitů:-) Do evropský země s názvem Pierre Cardin je to skoro stejně daleko jako do Japonska
grga_pitic Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Panove, jenom jedna poznamka na okraj - jak spravne nekdo podotkl je to tady o pocitu - ja napriklad nesundam z ruky Enicar za ktery jsem dal 2300 plus 1000 zck vycisteni a nove sklicko. Zkuste se oprostit od toho, ze Vase prve hodinky musi byt zbrusu nove a jeste zvucne nebo rado¨by zvucne znacky. Zkuste projit ebay a uvidite (staci zadat NOS v sekci watches and jew. ). jsem sijisty ze objevite spoutu hodinek jez Vam za pomerne malo penez prin esou spoustu radosti a vnitrniho uspokojeni, coz je dle meho nazoru dulezitejsi nez to mit na ruce hodinky zvucne (modni) znacky - pro rypaly :-))) just my opinion, nikomu nenutim :-)))))
boo-beek Odesláno 10. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2007 To Tomasek: Mno, možná jo, ale mluvím o designu - stačilo mi strávit jednu noc na tomhle fóru, abych si všiml, že japonský hodinky v mý cenový kategorii jsou dizájnem trochu jinde než ty "evropský"... Jinak - mám je:-) A zatím spokojenost. A jediný info o nich jsem zatím načel na nějakejch tureckejch stránkách:http://www.hepsiburada.com/productdetails....sapc64771403011Soudě podle nich, to sklíčko opravdu bude safírový, jinak ničemu jinýmu nerozumim:-) (Překvapivě...). Pokud někdo umíte turecky, mohl byste sem třeba hodit nějakej stručnej překlad:-)Jinak je to Pierre Cardin c.64771... Vypadaj takhle: S koženym tahem (já mám kov) + strojek:http://ec1img.pchome.com.tw/pic/B/H/A/H/2/H/BHAH2H-A06914565_4577b0bf99efdTah asi vyměním, na kůži vypadají lépe...
boo-beek Odesláno 10. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2007 Ale jo, to jsem:-) Jenom bych o těch hodinkách zjistit víc, ale našel jsem jenom turecký a tchajwanský stránky:-(
Olda Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Odesláno 10. února 2007 A co Primky? Tam je dost usedlý a tradiční design. A tady na foru se nabízejí některé ve vynikajícím stavu.
boo-beek Odesláno 10. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2007 To olda: Já už je koupil... Jen o nich nemůžu najít nic víc, než že maj safírový sklo. Strojek - vzhledem k 21 kamenům pochybuju o ETě, páč tu jsem žádnou s 21 kameny nenašel... Ale říkám si tak - tady by určitě byl někdo s to poznat ten strojek podle fota, ne? :-) A pak mě taky ještě čekají starý Atlanticy Worldmaster, obyč. mechanika, ale musím ještě nějak dohodnout cenu:-) Foto mám v mobilu, ale nemám k němu kabel u sebe:-(
chose Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Odesláno 11. února 2007 Tento "vysmátý" strojek už jsem někde viděl: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=51449
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se