CsabaC Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 ako sa da ta podlozka vybrat z korunky? prisli mi o kruzky, no nedari sa mi ich odtial dostat.
CsabaC Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 ehm..toho som sa obaval..nakoniec dat dole rucicky a nachystat ich na lumi bolo jednoduchsie ako bude toto...no idem to drancovat
CsabaC Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 ani to nebolelo..ide to tiez v pohode...akurat ten kruzok, keby ze som hodinar, tak kupim podobnu podlozku a nahradim novou.
CsabaC Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 (upraveno) tak von to ide...spat...ee..jeden kruzok zlikvidovany..ale chlapi..najvacsie prekvapenie..ps2 mam od svojhodetsva..a uz viem preco nenatieklo do puzdra..je tam tesnenie a stale funkcne, krasne cierne a jemne. nechapem...ta guma tam vydrzala 25 rokov. su tam ploche o kruzky v paradnom stave..ej uz len ten plehovy kruzok dostat spat. aj ma mrzi, ze som sa do ps2 ek sparal. stale nejde von ten cuplik hriadela a pritom jedinu chybu mali meskanie a sklicko prelestit. no a nevedel som stav tesnenia. Upraveno 11. září 2015 uživatelem CsabaC
CsabaC Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 tak. zosumarizujem. plechovy kruzok ide hladko von a pri spravnych plochych kruzkoch i spat. na jednocvaknutie. pri o kruzkoch s kruhovej gumy je spatny tlak velky a tam to viazne. pliesok pri tlaku nan sa ohne, ci prelomi. takze ak niekto budete robit vodotesnost, skuste si zohnat ploche o kruzky..ja mam tie kruhove a este dakych 90ks, takze ak niekto ma zaujem z okolia SA-LV rad poskytnem
Lion Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Chci nechat pretesnit prim sporty, aspon na umyti rukou. Co teda vse obnasi? Korunka, dynko i to sklo? Hledam nekoho kdo by se ve Zline nebo v Olomouci toho svedomite ujmul a vedel na kolik atm to testovat, ja bych osobne prubnul tak 2 atm? Zvladnou vic nebo i ty 2 atm jsou nerealne?. Popripade kdo by mi to byl ochoten vyresit postou? Diky za tipy a nastrel co a jak. A co by stalo obnovit lumi? Upraveno 23. září 2015 uživatelem Lion
guzmic Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Pokud jsou hodinky aspoň v trochu rozumném stavu, většinou stačí pouze korunka a těsnění, na sklo nešahat. (já jsem dával cca 500kč za originál elton) Ale jeden vážený zdejší člen (nebudu ho jmenovat ale je to jeronimo) mi tvrdil, že se někde dají koupit za 80kč. Takže celkové přetěsnění je celkem jednoduché. Jinak na tlakovku se klidně vyprdni hoď je do sklenice s vodou a je to. Poskládá ti to každý trochu zručný měnič baterek. (Já jsem to celé zvládl sám a to jsem celkem lempl) :-D
Lion Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Rozmery o krouzku sem nasel tady ve vlakne, tak ja vznesu dotaz na mistniho hodinare, primky 15 rubinu me rozchodil (vymena setrvacky), ale tlakovku nema, tak sem chtel nekoho vic znalejsiho, tak uvidim co mi na to rekne.
feltharg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 osvedceny a velmi nedavno zde citovnay postup - vem je, pust sprchu na co nejvetsi proud (treba masazani ) a zamer se na korunku a dynko. pokud vydrzi, mas je vodotesny. pokud ne, tak je rozeber a vysus. pokud nechces riskovat stroj a vnitrnosti, muzes testovat hodinky bez stroje a cifru
CsabaC Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 rozmer o kruzku do puzdra je tusim 30x1 mm. minule som objednaval. 10ks ma stalo cca 30centov, ani tolko nie. objednaval som normalne zo stranky, co vyraba o kruzky pre rozne zariadenia. typ NBR odolny, voda, olej, pohonne hmoty od -40 do 130 pouzitelna. najdrahsia polozka bolo postovne
CsabaC Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 inak povodne o kruzky v korunke ps2 nie su s gulatym priemerom. su ploche. preto 2 okruzky o rozmere 2x1 s gulatym priemerom su aj s tou plechovou zarazkou nepouzitelne. vytlacia ju. nastastie na ps2 mi povodne funguju stale dobre...na ps1 som plechovy kruzok vynechal a mam natlacene dva o kruzky v korunke. zial natah je dost tazky pri tomto sposobe. riesenie vidim v tom, ze pomeram o kruzky v ps2, aku sirku vytvoria...odhadujem 1,5mm a objednam podla toho o kruzok do ps1
radorado Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 O vodotesnosti je tu vycerpavajuce info, ale sory za OT, ale co magnetizmus a primky? V praci robim pri silnych magnetoch, ktore upinaju plechy k sebe. Sice rukami k magnetom idem iba na par sekund, ale zase cca 600x za smenu. Tam asi nema vyznam mat primky na ruke a riskovat. Alebo?
Honza.manta Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 No tak to bych si hodinky sundaval a koupil bych si na práci nějaké baterkáče.
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 No tak to bych si hodinky sundaval a koupil bych si na práci nějaké baterkáče.Na uvedené pracoviště leda přesýpací, nebo sluneční!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se