Tomaskyp Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Dobrý den,po dědovi mi zůstali tyto dvoje hodinky. Nechci je prodávat (mám k nim vztah a vzpomínky) a rozhodl jsem se je nechat dát (pokud možno) do co nejvíce původního stavu. Hodinkám jako takovým téměř vůbec nerozumím a proto mě napadlo poprosit na zdejším fóru o radu, jestli má vůbec cenu nějakou opravu řešit a jestli ano a jak, případně u koho opravu řešit. Ještě se omlouvám, jestli zaplácávám zdejší forum zbytečně. Neovládám správné technické obraty, tak to napíšu polopatě.Stříbrné Carrera prostě a jednoduše nejdou. Zastavili se a konec. Nejde točit s kolečkem, kterým se nastavují rafičky.Černé Monza spadly na zem a kusy sklíčka se dostaly mezi ručičky a číselník. Jinak fungovaly perfektně do posledního momentu.Děkuji za jakoukoliv radu a ještě jednou omluva za moje technické termíny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Ahoj,jsou to krásný hodinky,určitě jim dopřej opravu,zkus tohle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/
Tomaskyp Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Moc děkuji za reakci, už to pročítám. Rád bych je dostal opět do slušného stavu. Ve zprávách se mi začínají hromadit nabídky na odkup. Takže ještě jednou bych chtěl napsat, že o prodej zájem nemám. A díky moc za tipy a rady.
financ Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Děda měl vkus, gratuluju. S opravou bych se obrátil na místního člena jménem Valis, profík hodinář. Sehnat sklíčko na ty Monzy bude náročný. EDIT: Ty Carrery bych si nechal líbit. Moc pěkný Upraveno 23. října 2012 uživatelem financ
Tomaskyp Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Díky za komentář. Já si je pamatuju ještě v dobrý kondici (děda je koupil podle faktury 03/1981, rok předtím než jsem se narodil) a vzpomínám jak sem se těšil až mi je půjčí na ruku. Chtěl bych se vás ještě zeptat, které mají větší hodnotu. Nemyslím peněžní, to mě nezajímá. Ale spíš z pohledu historie značky nebo pohledu fanouška
Peta-Biker Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 (upraveno) Jednoznačně černé Monzy - souhlas s Valisem - Jirka je frajer. Upraveno 23. října 2012 uživatelem Peta-Biker
villain83 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Tak tak,tohle by byl hřích nedotáhnout do konce(renovaci),to jsou tak nesehnatelný modely,až to bolí,navíc,když jsou po dědečkovi,to je téměř povinnost,myslím,že tohle je přesně to,co by si jednou měl předat v parádním stavu potomkům....ztělesněná krása,tohle jsou HODINKY,udělej maximum,aby si jim vrátil lesk a slávu,stojej za to,na to vem jed:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se