Bob Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ja to mam opacne, 3 bazeny a 12 piv :-))
Filip.J Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Eh, upřímně, většinou se s bazény dostanu i přes 24...Ta luneta s 60 klikama by mohla být s nějakou rezervou tak akorát... No dobře, piva občas udělám i čtyři - ale to už jsem pak jak ten vpravo...
vrcan Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 pouzitie lunety sa niekedy ozaj hodi, ci uz na pocitanie casu alebo piv. Ja celkovo lunety setrim (rovnako ako korunky skrutkovacie), moc ju nepouzivam, mam paranoju z toho, ze sa ojazdi a bude sa lahko tocit, aj sama od seba Na beckach som ju pouzival na pocitanie mesiacov, na trojke januar, na stvorke februa atd... No ale hlavne, takmer vzdy pravidelne striedam polohu lunety, nenechavam ju v zakladnej polohe, ale prilezitostne pretocim a potom par tyzdnov nosim v inej polohe, aby sa rovnomerne osuchavala )) to uz je trosku psycho nee?
Quido Morava Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Tak jsem to o vikendu zkusil a zjistil, ze po 3. nejpozdeji 4. pivu zapominam lunetou otacet
StanoBare Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Musíš ešte potrénovať, aby sa zmysly a pohyby stali plne automatickými, jedno telo - jedna duša. Pivo - klik, pivo - klik, aj po tom siedmom
Bob Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Ja jsem zase nervozni kdyz neni zarovnana, treba o jeden zoubek, okamzite centruju ... Je fakt ze clovek po 4-5 pivech asi obcas zapomene otocit, takze pak prijde stejne na radu odhad :-)
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Nemaje momentálně lunety, budu nucen v blízké budoucnosti při návštěvě podniku využít k odpočtu piv datumku...
radek00 Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 chci se zeptat laicky:jak je přidělaná luneta k hodinkám?pod ní je nějaký gumový kroužek? když mírně na ni přitlačím ta trochu pruží hodinky seiko skx009
dave9014 Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 V 10. 12. 2012 v 16:49, radek00 napsal: chci se zeptat laicky:jak je přidělaná luneta k hodinkám?pod ní je nějaký gumový kroužek? když mírně na ni přitlačím ta trochu pruží hodinky seiko skx009 Je tam kulatej plíšek s pružinkou, která zajišťuje tu indexaci. Tady je to trochu vidět: http://blockheader.wordpress.com/crystal-change-guide/A tady je to vidět daleko líp http://forums.watchuseek.com/f365/how-change-bezel-seiko-skx-diver-photos-263137.html
Tomas_2002 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Nepoužívám :-) Piva za mě počítá číšník. Já jsem tam od chlastání, on je tam od počítání :-) Ještě me napadlo ale jedno využití - na školení měla naše průvodkyně takový ten počítací klikr (http://www.nejlepsiceny.cz/gadgets/chick-clicker_8.html) aby věděla, kolik už ztatila účastníků :-) Tak místo toho by to taky šlo :-)
kaliw124 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 taky se zeptam jako uplnej de... . situace: dvoje stejne hodinky (orient, kdyby to bylo dulezite) a prohozeni jejich lunet. je to jen o "nacvaknuti", nebo se musi neco dokupovat? tedy je to jen na jedno "pouziti". dik
dave9014 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Ve vymene bych nevidel problem, melo by to stacit jen precvaknout. Nikdy jsem to nedelal, ale kdyz je bezny ji sundat, vycistit a vratit, tak neni co resit.
Spita Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 V 25. 10. 2012 v 13:34, Colisa napsal: Lunetu používám především jako počítadlo piv...na nic jiného jsem ji zatím nepoužil tak to mě nenapadlo, super nápad :-))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se