Slevin Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Ahoj,měl bych dotaz, jak se liší eta 2892 SE TŘEMI ručky od té, která nemá vteřinovku? Já si myslím, že jen je kratší osa sekundového kola, nebo to kolo chybý úplně? Jde doplnit? Myslím dokoupit sekundové kolo a přidat ho do strojku nebo je tam nějaká jiné technická překážka?Díky za radu. Upraveno 27. října 2012 uživatelem Slevin
Slevin Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 opravdu tu není žádný expert přes etu?
remove soul Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Jak řikáš. Hřídel kola je kratší a čtvrťová trubka je uzavřená. Kolo chybět nemůže. Nicméně vyměnit za delší by nebyl problém, musela by se dát i jiná čtvrť. trubka, ale otázka je, kolik místa je mezi ručkama a sklem aby pak nedrhla vteřinovka o sklo.
Slevin Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Jasně, díky za odpověď. Přesně tohle jsem si myslel, ale potřeboval jsem si to ověřit. Myslím, že mezi sklem a vteřinovkou by měla stačit vůle 0.5mm. Nevíš náhodou, kde by se daly sehnat vtěřinové ručky. Na eBay je mají, ale 10USD mi přijde dost peněz za něco co stojí korunu.Díky
mechano Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 V 30. 10. 2012 v 21:06, Slevin napsal: Jasně, díky za odpověď. Přesně tohle jsem si myslel, ale potřeboval jsem si to ověřit. Myslím, že mezi sklem a vteřinovkou by měla stačit vůle 0.5mm. Nevíš náhodou, kde by se daly sehnat vtěřinové ručky. Na eBay je mají, ale 10USD mi přijde dost peněz za něco co stojí korunu.DíkyNemohl bys mi dát tipa kde stojí vteřinovky korunu? Rád bych jich pár bedýnek koupil.
Slevin Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Myslel jsem to obrazně řečeno. Ale přeci výrobní náklady nemohou být zas až tak drahé. To, že to prodávají za 10x větší cenu je věc jiná. Jednou jsem viděl na eBay prodávat nějaké zbylé vteřinovky a bylo jich tam asi 100 za 12USD...
mechano Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) Víš, "nějaký vteřinovky" se dají dostat i zadarmo. Nesměl bys ale bazírovat na tom, aby byly na Etu, nebo třeba kdy to má být. Jo, a aby výrobní náklady "nemohly být tak drahé", to by ten výrobce musel hodně zainvestovat a potom si tu investici dát rovnou do ztrát. Kolik by tak podle tebe měla stát jedna rána na lisu? (když teda vynechám všechno ostatní) Upraveno 31. října 2012 uživatelem mechano
Slevin Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Myslím, že v statisícových seriích to musí být už velmi levné. Navíc na jednu ránu lisu se jich asi vyrobí víc kousků...Alw to náš problém neřeší. Kde sehnat vteřinovku? Potřeboval bych ocelovou na etu 2892. Podmínka je ta ocel...Chci to žíhat do modra...
mechano Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 21:09, Slevin napsal: Myslím, že v statisícových seriích to musí být už velmi levné. Navíc na jednu ránu lisu se jich asi vyrobí víc kousků...Alw to náš problém neřeší. Kde sehnat vteřinovku? Potřeboval bych ocelovou na etu 2892. Podmínka je ta ocel...Chci to žíhat do modra...Hele, to je porád dokola. Raznice na víc kousků zase stojí mnohonásobně víc, než jednoduchá. Jestli vůbec dělají ocelovou nemám tušení, asi bys měl prohledat obchody (Cousins, Ofrei atd) Tam ale budou chtít vlastně ty peníze. Tak teď vlastně nevím. A žíhání je něco úplně jinýho.
Slevin Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tady jsem nasel ty co potřebuju. Cena je asi 3USD.http://www.ofrei.com/page502.htmlDíky za odkaz. Jinak nevíš ještě kolik má průměr vtěřinová osa na etu 2892
PavelK Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Ten popis sice není zcela jasný, ale řekl bych, že nejsou ocelové, že jsou jem modře nabarvené. Ale třeba to tak Tvým požadavkům vyhovuje.
Slevin Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 No a asi černé jsou vždycky barvené, žádná tepelná úprava... Modrá barva se asi časem může z ručky sloupat co? Kolik je ten průměr osy sekundové kola?Díky moc
Chosé24 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 V 31. 10. 2012 v 10:15, mechano napsal: Nemohl bys mi dát tipa kde stojí vteřinovky korunu? Rád bych jich pár bedýnek koupil. Mužu se postavit do fronty ?
Slevin Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 tak pratele, jestli chcete tak muzeme udelat vetsi nakup a postovne rozpocteme mezi sebe. Cena jedné vterinovky je cca 3 USD, takze cca 60kc +postovné, kolik jich budete chtít a jake? objednavka zde. http://www.ofrei.com/ akorad mi prijde trosku drahe to postovne...
mechano Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Já se k objednávce nepřipojím, je to šedesátkrát dražší, než jsem doufal, no a pak ještě platit poštovné?
Slevin Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 a kde je to šestkrát levnější?Dík
Jiří9 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Zajímavá diskuze také se nepřipojím Jirka
Slevin Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 pratele, kde tedy vterinovky nakupujete? dik
mechano Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 My nakupujem vteřinovky za cenu, za kterou se prodávají (bez hory zbytečných řečí). Za tu dobu, co tu zbytečně debatujem, už bysme na ni měli vyděláno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se