Daemonultimate Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Sice bez wave ceptor, ale tyhle Seiko se mi moc líbily. Olie A bez číslíček,šílenější kombinaci bych nevymyslel,tím nemyslím ty Seika,ale to všechno na hoře.Seika se mi taky líběj,ale když z toho udělám jeden balíček,nic než ty Citizeny v titanu,se safírem,s číslíčkama,s titanovým tahem mi z toho nevypadává.A taky bez radia. Upraveno 29. října 2012 uživatelem Daemonultimate
laalinaa Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Tyhle vypadají dokonale! Dokonce jsem dneska nevylezla z bytu, koukám na jedny hodinky za druhými a žádné se mi takhle nelíbily. Sice budu asi do konce semestru jen o chlebu a vodě, ale tyhle hodinky jsou moc pěkný. Děkuju! Tak vzdáme se radiocontrol,necháme chronograf,solární napájení Eco-drive a číslíčka.Přidáme titan,safír,200mWR,ten tvůj kovový pěkný náramak-tah,plně automatický kalendář do roku 2100,budík,tachymetr s lunetou,datum a cenu 8890,-Kčs trochou té lumi http://www.youtube.com/watch?v=3Z1vASMWSLs a vyleze nám CITIZEN BL5251-53L http://aukro.cz/citi...2729104485.html A co mu dát prachy at se snaží sám? Dle tvých požadavků:Titan-ano číslíčka:ano solární napájení:ano +vychytávky výše
Daemonultimate Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Jestli by to mohly být ony,pozorně si přečti popis na aukru ohledně sklíčka,at tam ten safír je.Jinak opravdu si myslím,že z té tvé náročné formule na elixír času je tohle 99% kombinace.Ještě zkoukni další videa ne netu.
rejan Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Ahoj.Píšeš,že máš tátu v USA,v tom případě bych neopominul Bulovy. Třeba z řady Precissionist ,na Amazon.com teď mají na modely 2011 50% slevy. Jsou tam i jedny s číselnými indexy slevněné z 300 na 125 dolarů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se