Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Vytáhl sem hodinky na výlet, s některými z nich se loučím, tak sem udělal pár posledních fotek. Podzimní sluníčko jim sluší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) Když koukám na prodejní vlákna tak Ti toho moc nezůstane a přibude něco? Pěkný fotky pěknejch hodinek,škoda že toho podzimního sluníčka není víc.Který jsou moje favoritky asi psát nemusim. Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
hejdik Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Bodaj by slunko zase vylezlo.Chtěl bych jít ven nafotit nové Dive mastery,ale v tom hnusu co venku panuje se to fakt nedá Pěkný fotečky.
Kristian.nov Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Když koukám na prodejní vlákna tak Ti toho moc nezůstane a přibude něco? Pěkný fotky pěknejch hodinek,škoda že toho podzimního sluníčka není víc.Který jsou moje favoritky asi psát nemusim. Pryč jdou jen poslední dva kousky:-) A ano na cestě je samozřejmě něco novýho:-) Už od začátku co jsem na fóru, pokukuju po nějakých Longines... ta značka mě něčím moc přitahuje, příští týden je očekávám...
Elmagico Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Po zhliadnutí tvojich fotiek som začal slintať po tých PO
hejdik Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Z té šestky jsem vlastnil pouze Seika 7002,ale pěkné jsou všechny.Sluníčko jim sluší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se