Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny ve spolek. Poslední dobou koukám po nějakých sportovnějších hodinkách, spíše teda diverech. A jelikož se mi ukrutně líbí Omega Seamaster Planet Ocean, na které asi jen tak (nikdy) nedosáhnu :crying_anim02: . Mělo by to být přesně něco ve stylu omegy. Nejlépe automaty se swiss strojkem, ale podmínka to není. Jde mi hlavně o vzhled a kvalitu zpracování. Líbí se mi i Certina DS Action Diver Automatic, ale to je zatím také stále přes můj cenový limit, tzn. tak max do 15000,- Kč. Hodinek je mraky, ale zatím jsem na nic co by mě extra nadchlo nenarazil. Zkuste prosím teda něco doporučit :helpsmilie: , přeci jenom víc hlav.... Znáte to ;)

Odesláno

Tak ty polský Certiny jsou opravdu za zajimavou cenu. To nevypadá vůbec špatně, ale maš nejakou zkušenost s tímto eshopem? Myslim spolehlivost, cena dopravy a tak...

Myslím, že už se tady Zegarki někde probírala.

Odesláno

Jo byla to ta luneta :-). Ta druhá varianta se mi líbi víc, řekl bych dokonce, ze bych o nich i uvažoval. Uvidime. Jinak ty Zegarki pohledám na foru. Diky za pěkný typ, kdyby n něco dalšího, tak sem s tim. Ať je o čem přemýšlet...

Odesláno

Jo byla to ta luneta :-). Ta druhá varianta se mi líbi víc, řekl bych dokonce, ze bych o nich i uvažoval. Uvidime. Jinak ty Zegarki pohledám na foru. Diky za pěkný typ, kdyby n něco dalšího, tak sem s tim. Ať je o čem přemýšlet...

Sorry, chtel jsem napsat, kdyby nekoho napadlo neco dalsiho. Jsem na mobilu, tak tu s tim trochu bojuju.

Odesláno

Vykašli se na hodinky podobné PO. Nikdy to Omegy nebudou, a mohlo by tě štvát, že si hodinky na něco podobného jenom hrajou.

Odesláno

Tak samozřejmě mi nejde o to mit kopii omeg, to bych si mohl poridit nejakej hnusnej fake (fuj nechci ani pomyslet). To, že s omegama se nedá srovnávat, tak to je proste fakt. Myslel jsem samozřejmě obdobný design, ale originální hodinky. Ted mám Glyciny, které jsou v lecčems podobné mnohem dražším hodinkam, ale zároveň jsou svoje a originální. Tak doufám, ze jsem to ted vyjádřil jasně...

Odesláno

Jak už psal člen přede mnou, zaměř se pouze na potápky a ne na potápky něčemu podobné nebo inspirované. I když v podstatě všechny potápky mají stejný základ. Myslím, že radost budeš mít tak jako z něčeho poctivého. Určitě CERTINA z druhého příspěvku je dobrá volba. Hodinky díky pěknému číselníku a (safírové) lunetě skutečně vypadají jako potápěčské. Dál se potom nabízí německý ekvivalent v podobě ARCHIMEDE se stejným swiss made strojkem. Pouzdra vyrábí firma Ickler, což je myslím záruka kvality.

Odesláno

Musim uznat, ze ty Mido mi padly do oka. Vygooglil jsem nějaký další fotky a ten černý cifr s černým day date je super. Vypadají skvěle jak na tahu, tak i na gumě. Tak jeste někde zkouška naživo a kdyz to sedne, tak bych měl asi vybráno. I kdyz pokud je ve stejne ceně srovnám s těmi certinami, tak nevim, nevim... Ale ty Mido mi přijdou originálnejsi, čímž by asi vyhrály.

Odesláno (upraveno)

Jetště koukni na tohle,přesně styl co na první pohled nic moc neříká,ale jsou to kukačky!!!

Kašli na styl Omega,mrkni na ty Glyciny,sežen pár řemenů a máš pořád jiný potápky :D http://forum.chronom...ycine-lagunare/

koukni na jinej obrázek,tenhle z vlákna zrovna moc neprodává,muj nahozenej obrázek je z netu a nemá NIC společného s prodávaným kusem,jen aby bylo jasno.

lagwrist.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...