Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukal jsem na to a dle mého soudu se jedná o kolekci pro ruský trh, zohledňující tamní kupní sílu. Všechna pouzdra jsou chromovaná, nerez jsem tam nenašel, taky strojky jsou buď ruská nejnižší třída, nebo jako třeba Orion dovoz z Hongkongu (to jsou ty tourbillony), o případné vodotěsnosti se decentně mlčí.

Odesláno
Koukal jsem na to a dle mého soudu se jedná o kolekci pro ruský trh, zohledňující tamní kupní sílu. Všechna pouzdra jsou chromovaná, nerez jsem tam nenašel, taky strojky jsou buď ruská nejnižší třída, nebo jako třeba Orion dovoz z Hongkongu (to jsou ty tourbillony), o případné vodotěsnosti se decentně mlčí.

Jen poznámka : to že vidíš setrvačku neznamená že je to tourbillon. :lol:

Odesláno
Zajímavé... Většina působí dost pouťově až kýčovitě, třeba ty se srpem a kladivem :-) Mě se líbí tyto http://cgi.ebay.com/RUSSIAN-Military-24-HO...oQQcmdZViewItem

Kdyby jste si někdo něco vybral, mohl bych se přidat, aby se ušetřilo na poštovném? ;)

Zenitar dokaze sehnat jakekoliv ruske hodinky, staci mu jen napsat. Vybirat muzete treba tady http://poljot-times.com

Odesláno
Zenitar dokaze sehnat jakekoliv ruske hodinky, staci mu jen napsat. Vybirat muzete treba tady http://poljot-times.com

Díky za info, ale ty už nebudou za takové ceny... Zatím nikdo nic? I kdyby mi tady někdo pomohl, dát bezmála tři čtvrtiny ceny hodinek za poštovné, au! A taky jsem předtím přehlédl, že je má ve více variantách, těžko vybrat nejhezčí! I skeletony by tam byly, ale moc přezlacené :(

Odesláno

no sorry pánové to vyrábějí nějací čukčové z kostí chcíplejch velryb. To je ještě horší než Čína. Přiznám se ale, že jsem vlastníkem těch 24 h Raket :) Jinak čukčům se omlouvám, jejich kostěný šperky jsou nesrovnatelně hezčí.

přikládám čukčí cargo kult

Odesláno
Přiznám se ale, že jsem vlastníkem těch 24 h Raket :)

Jejda, to je náhodička? Které přesně máš? Mě se asi nejvíc líbí ty černé! A dojmy, zkušenosti atd. atd. povídej, přeháněj... ;)

Odesláno

Jen poznámka : to že vidíš setrvačku neznamená že je to tourbillon. :lol:

No jo, zapomněl jsem dát tourbillon do uvozovek :)

Odesláno
Rentiere, taky jsem se nechal zlákat 24-hod. Raketami, mám je s bílým ciferníkem, přesnost je překvapivě dobrá, na černém koženém pásku vypadají velice uspokojivě :)

To rád slyším! Taky z ebaye za neuvěřitelnou cenu nebo existuje nějaký dostupnější prodejní kanál? Btw. jak jsou vlastně veliké?

Odesláno
Průměr 39 mm, mám je od Poláka za 30,- EUR.

Jejda, koukám, že jsi taky odsud! Za zeptání nic nedám... Kdyby se další zájemce nenašel, nezprostředkoval bys mi prosím za nějakou provizi jejich nákup Ty? Že bych Ti třeba předem poslal korunky nebo tak nějak, jak si případně řekneš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...