Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj přátelé,

před nějakým časem jsem tu měl vlákno o hodinkách k obleku. Po dlouhých úvahách a kompromisech jsem vybral dva kandidády, ale nejsem si jistej jaké vybrat.

Takže tady jsou:

Hamilton intra matic, které mají etu 2892, průhled, klenutý safír, ale nemají plastický cifr a vteřinovku, kterou bych měl v plánu dodělat. (první 3 fotky)

nebo

Hamilton thin o matic, které mají nádherný plastický cifr, ale nemají průhled, který bych oželil, ale moc se mi nechce mít etu 2824 i když vím ,že je to nelogické(protě chci 2892)

Které byste brali a proč?

Díky!

post-3461-002508900 1352237568.jpg

post-3461-021760400 1352237578.jpg

post-3461-085620500 1352237598.jpg

post-3461-025667400 1352237633.jpg

post-3461-069509600 1352237656.jpg

post-3461-027226600 1352237680.jpg

Odesláno

Tak za mě jednoznačně Hamilton thin o matic. Zaprvé kvůli vteřinovce, hodinky bez ní, bych na ruce asi mít nemohl, strašně by mě to vadilo. A zadruhé mi přijdou nesrovnatelně hezčí, zvlášť v černém, ty indexy sou krásný. Co se strojoven týče, je to asi prašť jak bodni:-)

Odesláno
:) budu je objednávat z ciziny, protže tady bych prodělal bačkory... Jestli chceš pošlu dvoje. No a já bych chtěl ješte intramatikům dodělat vteřinovku. měla by se tam vejít s tím jak je vyboulený safír. mimochodem jaké jsou lepší na tahu nebo na kůži, já bych asi koupil tah a případně si dokoupil kůži... a chci stříbrné a dal bych tam modrou vteřinovku... :D
Odesláno

Intra Matic jasna volba, kuze na nich vypada asi lepe, nicmene tvuj postup je logictejsi - kuzi dokoupis vzdycky i tady Origo. tah by mohl byt problem navic by to asi vyslo i draz.

Kdybych potreboval oblekovky byl by Hamilton Intra Matic horky favorit.

libi se mi dokonce i v tom zlatem pouzdre to jim dodava jeste vetsi retro look...

Odesláno (upraveno)

tak tohle rozhododávání ti nezávidím...

:huh:

já se na to koukám takhle - sám tíhnu tak trochu k retro vzhledu, ale už jsem zjistil, že ne zcela ortodoxně, v tomto případě bych byl opravdu na rozpacích:

thin-matic jsou velmi elegantní a tak trochu i univerzální, klasický elegantní vzhled, kterým nic nepokazím ani u formáloního obleku ani k riflím a triku - pro ně mluví spíše praktický pohled;

intra matic předsatvují u mne vrchol elegance a bral bych si je jen jako oblekovky, ale asi bych se s nimi necítil nejlíp u piva večer s kumpánama, nicméně jsou prostě nádherné

:rolleyes:

takže sry, ale poctivě se neumím sám rozhodnout, takže asi ani neumím poradit - pokud finance nedovolí oboje, je to průser...!

(Edit: já bych pochopitelně mohl nosti jen černý cifr)

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Je to asi desata debata o oblekovkach, ktere si koupis, o ETE a o inhousu uz to bylo, dostal jsi na vyber si stopadesattri navrhu a stejne si nic nekoupis smile_anim.gif Ani ty Hamiltony smile_anim.gif

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 7:56, Frantik napsal:

Je to asi desata debata o oblekovkach, ktere si koupis, o ETE a o inhousu uz to bylo, dostal jsi na vyber si stopadesattri navrhu a stejne si nic nekoupis smile_anim.gif Ani ty Hamiltony smile_anim.gif

máš naprosotou pravdu - a to vadí...?

holt, jsou takové typy lidí, co se neumějí sami rozhodnout a potřebují k tomu milon názorů z okolí...

:smile_anim:

Odesláno

Vůbec to nevadí. Naopak. Jen ze je to každy den jinak, ETA ne, ETA ano, ale ne 2824, bez vterinovky, tu dodelam :-) Ve vyberu byl i Zenith, ale ted Hamilton :-) atd

Odesláno

Ahoj, trochu se vyznám v rozborech textu, proto se na to podívám jinak. Už jenom ze zběžného pohledu na to, jak jsi tvé pochyby formuloval je jasné, že tíhneš k Intra-maticům. Jen ti tam chybí vteřinovka. Proto bych o těch Thin o maticích ani neuvažoval, protože je už předem jasné, že bys toho časem litoval. Kup ty Intra maticy (finančně výhodnější je koupit na tahu a řemen dokoupit zvlášť) a teprve až se ti to rozleží, tak přemýšlej o té vteřinovce.

Snad jsem se trefil. Nepíšu vlastní názor ale to, co jsem vyčetl z toho tvého čláku (možná jsem se mýlil ale to musíš vědět ty).

Tom.

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za plevelení fóra, ale zjistil jsem, že se dají sehnat úžasné hodinky i za osminovou cenu. S tím výberem mezi intramatic a thinomatic jsem přesně, jak říká quido. Jedny jsou nádherné, ale druhé zase jsou univerzálnější. Tak nevím...

to tomash. nejspíš máš pravdu...

Upraveno uživatelem Slevin
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Já byl na tyhle témata mistr a Slevína chápu, má ve výběru chaos. Pravda, tady byl pevně rozhodnut KLIK, ale asi prostě nebyly prachy. Možná máš pravdu a tímhle jsme neskončili, dodělávat vteřinovku jde přes hranu, ale budiž. Radit tentokrát moc nebudu, protože si také myslím, že to v tomto případě opravdu nemá smysl, ale kdyby přece jen náhodou, tak Slevíne starý brachu nedělej hovadiny a ber Thin Matic nebo se na to rovnou vykašli a došetři na milované Zenithy. Po všech těch peripetiích, když jsem si těmito vlákny udělal na fóru ostudu jako hrom a radši jsem se z chronomagu na skoro půl roku ztratil, jsem si ty své hodinky nakonec bez mediálního rozruchu potají koupil.

Edit - á už přispěchal se svou radou po rozboru textu i psycholog :D

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 8:03, Frantik napsal:

Vůbec to nevadí. Naopak. Jen ze je to každy den jinak, ETA ne, ETA ano, ale ne 2824, bez vterinovky, tu dodelam :-) Ve vyberu byl i Zenith, ale ted Hamilton :-) atd

:smile_anim: :D

(PS: až budu potřebovat poradit při rozhodováním, tak příště píšu rovnou Thomas.ovi.)

Odesláno

Mi přijde, žes předtim měl nějak lepčí kandidáty.. na Intra-matic bych nepřekous tu vteřinovku (subjektivně mi pak ty hodinky přijdou takový mrtvý) a na těch druhejch mě strašně štve ta lumi v ručkách. Proč to tam sakra dávaj, když u Hamiltonu stejnak tradičně nefunguje..

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 8:23, Micey napsal:

Mi přijde, žes předtim měl nějak lepčí kandidáty.. na Intra-matic bych nepřekous tu vteřinovku (subjektivně mi pak ty hodinky přijdou takový mrtvý) a na těch druhejch mě strašně štve ta lumi v ručkách. Proč to tam sakra dávaj, když u Hamiltonu stejnak tradičně nefunguje..

funguje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...