safi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Ahoj, na Ebay se draží tento kousek King Seiko. Rozhodně nekupovat. Hodinky nemají původní strojek a tato modelová řada nikdy neexistovala. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...44024&rd=1&rd=1
safi Odesláno 12. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko.
afrikab Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko. Ty si chces koupit dalsi Seika?
jfk Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko. Ty si chces koupit dalsi Seika? Spíše chce upozornit na nekorektní jednání /díky za upozornění/ a doufám, že někdo na to nenaletí. Je vidět, že tu jsou odborníci co se vyznají smekám klobouk já bych nic nepoznal ).
safi Odesláno 12. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko. Ty si chces koupit dalsi Seika? Měl jsem cukání, dokonce jsem si přihodil, ale pak jsem zjistil že nemají originální strojek, tak jsem napsal prodejci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se