Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko.

Odesláno
Napsal jsem prodejci mail s vysvětlením mého podezření a prodejce byl tak velmi hodný, že mi zrušil můj příhoz. Velmi oceňuje jeho férové jednání. Z jeho strany se jedná asi o neznalost modelové řady King Seiko.

Ty si chces koupit dalsi Seika?

Odesláno

Spíše chce upozornit na nekorektní jednání /díky za upozornění/ a doufám, že někdo na to nenaletí. Je vidět, že tu jsou odborníci co se vyznají smekám klobouk já bych nic nepoznal :o).

Odesláno

Měl jsem cukání, dokonce jsem si přihodil, ale pak jsem zjistil že nemají originální strojek, tak jsem napsal prodejci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...