Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobry den,

rad bych se zeptal zkusenejsich na hodinky od firmy Nikon.znam od ni jen dalekohledy a ty jsou prvotridni a samozrejme fotoaparaty :-)

co si myslite o hodinkach?popr. jestly se vubec tento tip dela?nikde na internetu jsem o nich nic nenasel coz nebudi duveru,ale zase maji byt s plnou zarukou atd.

myslite ze jsou to padelky?

dekuji za odpoved

Edit:sorry za to ze se tam zkopiroval cely obrazek a ne jen vyrezy fotografii.nejak v tomto nejsem zbehly

dekuji za pochopeni,snad to nebude brano jako reklama.chtel bych jen znat nazor zkusenejsich lidi nez jsem ja.

post-25436-011388100 1352325138.jpg

Upraveno uživatelem poplis
Odesláno

tady je to desna sekta, tady nezkuseneho za takovej dotaz hned vysmejou

padelky to nebudou, jen s nejvetsi pravdepodobnosti velke smejdy, ktere si Nikon nechal udelat na zakazku nekde v Cine. My jsme si taky ve firme onehda nechali vyrobit 2 tisice kusu nastannych hodin s logem firmy a davali je jako darek a taky jsem je videl nakonec prodavat. To je sila znacky holt a tu Nikon rozhodne ma, aby si takove hodinky nekdo koupil, i kdyz hodinky Nikon nikdy nevyrabel. Verim, ze by si naopak spoustu neznalych koupilo klidne fotak Omega...

Zalezi na cene, jestli jsou lacine a ses odvekej Nikonak, tak proc si je nekoupit, ale necekej od nich zadnou velkou hodinarinu, spis nejlevnejsi quartz strojek

Odesláno

tady je to desna sekta, tady nezkuseneho za takovej dotaz hned vysmejou

padelky to nebudou, jen s nejvetsi pravdepodobnosti velke smejdy, ktere si Nikon nechal udelat na zakazku nekde v Cine. My jsme si taky ve firme onehda nechali vyrobit 2 tisice kusu nastannych hodin s logem firmy a davali je jako darek a taky jsem je videl nakonec prodavat. To je sila znacky holt a tu Nikon rozhodne ma, aby si takove hodinky nekdo koupil, i kdyz hodinky Nikon nikdy nevyrabel. Verim, ze by si naopak spoustu neznalych koupilo klidne fotak Omega...

Zalezi na cene, jestli jsou lacine a ses odvekej Nikonak, tak proc si je nekoupit, ale necekej od nich zadnou velkou hodinarinu, spis nejlevnejsi quartz strojek

Myslím, že až tak hrozná ta reakce nebyla. Znám i horší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...