ivan_989 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Je chronoholizmus / chronoholik semanticky dobre zvoleny nazov pre ...hm...zavislost ktoru tu viaceri mame ? Rad by som nazyval veci pravymi menami....ked nahodou budem nuteny poziadat o odbornu pomoc, bol by som nerad, aby ma omylom povazovali za gamblera, nakupneho maniaka a pod.
gougy Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Chronomagor trpící chronobundusem
Locque Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Případně chronofil. Ale to už je finální stádium...
carpaccio Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Čím trpíte Vy netuším... Já jsem úplně zdravej a normální!
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Čím trpíte Vy netuším... Já jsem úplně zdravej a normální! Jo,už tu byli takový,a na otázku kolik,odpověděl,já toho moc nepotřebuji,těch padesát kousků ve vytríně mi úplně stačí
carpaccio Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Jo,už tu byli takový,a na otázku kolik,odpověděl,já toho moc nepotřebuji,těch padesát kousků ve vytríně mi úplně stačí To musel bejt nějakej magor... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se