mzetar Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Ahoj, jaká je kvalita hodinek: Casio ef-106D? http://www.korunka.cz/panske-hodinky-1000-2000/casio-ef-106d-2a Uvažuji o jejich pořízení, případně prosím o rady i názory. Díky
Dee Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Za tu cenu nic lepšího než Casio nehledej....
Jiribartl Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Za extremně nízké prachy mají WR 100, tah, datumku a možná i lumi, která svítí. Za ty peníze nekoupíš asi ani nic podobného v bazaru. Ber je
tomthom Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Vypadají dobře, cena je sympatická a nad kvalitou nepochybuj. Ber je a ať slouží!
mzetar Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 tak už jsou doma a nosím je všude-radost veliká a za málo peněz. Díky. M.
Frostie Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 V 13. 11. 2012 v 15:11, mzetar napsal: tak už jsou doma a nosím je všude-radost veliká a za málo peněz. Díky. M. no tak paráda. Ještě bys je mohl nafotit a dát malou recenzičku...
mzetar Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Tak u hodinek mě překvapilo, že mají skutečně luminiscenci ručiček i číslic, vodotěsnost(voděodolnost!) 10BAR jsem zatím nezkoušel. Datumovka a čas jdou seřídit jemně a bezproblémů(někdo psal na heuréce, že mu nejde seřídit datum-vše funguje jak má, nemám sebemenší namitku). Řemínek-ocel s pojistkou. Naštěstí mám silnou ruku, takže akorát(u slabšího obvodu zápěstí je třeba ho zkrátit-u hodináře není samozřejmě problém).Zatím jsem nic vyloženě negativního na hodinkách neshledal, mohu je vřele doporučit(navíc cena 899 Kč je víc než příznivá). P.S. ještě, že jsem nekoupil secco Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem mzetar
Frostie Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 díky za mini-hodnocení, myslím, že za tu cenu jsi opravdu nešlápl vedle. Secco nám sem snad ani radši netahej..., tam bys byl za podobnou cenu cca o 3 třídy níž
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se