Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám B-42 Marinemaster, což je stejný v podstatě jako první obrázek. Jdou už 5 měsíců neomylně +8 sec/24 hod. Dlouho mi trvalo, než jsem si zvyknul na korunku, která je dost velká a trochu dřela do ruky. Nosím totiž hodinky hned dole na zápěstí, tedy ne na předloktí :D Udělá se ti trochu mozol a pak je to dobrý. Ona je ta velká korunka hezká, ale trochu zkosené hrany by jí neuškodily. Kdyby měly Omegy Seamaster Planet Ocean den a datum a kdybych na ně měl, tak beru Omegy. Ty jsou totiž luxusně pohodlný na ruce. Jsem je zkoušel u Dušáka v Práglu.

Odesláno

Nevím jestli je to to co chcete slyšet,ale rozhodoval jsem se koupit ty první FORTIS,ale po vyzkoušení na ruce jsem nakonec zakoupil OMEGA Seamaster.Samy o sobě jsou FORTIS super hodinky,ale v přímém srovnání jsou prostě ty Seamastery lépe zpracované a nosí se mi ... nádherně

Odesláno

Ja som mal 647.10.11 na kaucuku, super hodinky perfektne spracovanie presnost v ramci COSC, aj ked nie su certifikovane. Vies, ze ich mas na ruke, super citatelne. Trochu mi vadila antireflexna uprava na vonkansej strane skla, ale to je len vec nazoru.

...neskor som ich vymenil za seamastery...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...