jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Na TZ-UK som narazil na zaujimave vlakno. Je to pomerne zdlhave citanie, ale myslim, ze ak niekto zvazuje kupu hodiniek UTS, musi si toto vlakno precitat: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?240756-The-case-of-the-UTS-Chronograph-with-an-issue
instant Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Podla mna sa ten jebo z UTS narodil na slovensku. Alebo tu bol minimalne urobeny. ...tipujem na instruktora lyzovania v Tatrach.
Chumpus Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Mně spíš přijde, že prošel školením na operátora v UPC. Při čtení toho threadu jsem měl úplně stejné pocity jako při rozhovorech s těma kokotama.
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Podla mna sa ten jebo z UTS narodil na slovensku. Alebo tu bol minimalne urobeny. ...tipujem na instruktora lyzovania v Tatrach. Mně spíš přijde, že prošel školením na operátora v UPC. Při čtení toho threadu jsem měl úplně stejné pocity jako při rozhovorech s těma kokotama.presne to ma napadlo ked som to cital.. proste cisty kokot. UTS sa radsej vyhnut oblukom..
StanoBare Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 S podobným problémom krivej ručičky (sekundovka,jej pätka) som mal u Fortis B42 Marinemaster. V predajni sice ma všetci presviedčali, že to zakrivenie vidím len ja, ale nakoniec ich osvietilo dobre nastavené svetlo a uvideli a uverili mi Dali by mi novy kus, nebol žiaden problém, žiadne vykrúcačky. Vybral som si iný, ale UTS je v tomto nedostižný.
villain83 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Tak to je docela fajn odpoveď...myslím,že pokud ten thread četl někdo kompetentní ve firmě,měli by zvážit,zda takového "ochotného" a navíc evidentně slepého pána zaměstnávat... a to se mi od nich nejeden model líbí
instant Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 On ten pan nie je zamestnanec.. a hodinky su to pekne, to je pravda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se