fOE Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Zdravim,podelim se s vama o svou zlou skusenost s obchodem CountShop a jeho ebay odnozi. Podarilo se mi vyhrat aukci na Luminox Atacama Chrono Alarm 1885 . a den po tom co jsem aukci vyhral a zaplatil mi napisi toto :Thanks for your recent purchase. We regret to inform you that while packing the watch, we realized that it is damaged and unfortunately it happens to be the last piece we had in stock. A full refund will be issued now.Once again, we are very sorry for the inconvenience and thank you for understanding.We look forward to serving you in the future.Regards, A pritom nabizi v jine aukci, tentokrat typu BuyItNow, ty stejne hodinky i ze stejne lokace jen za vyssi penize a tvrdi ze maji dalsich vice nez 10 kusu. Viz odkaz. Z cele veci mam takovy pocit ze se jim vec vydrazila za male penize a tak radeji nez je poslat tak budou tvrdi ze jsou poskozene a jine nemaji (kde je jasne ze lzou bud v jedne nebo v druhe ze svych aukci). Kdyz jsem si ted dukladne prochazel jejich hodnoceni na ebay tak zjistuju ze nejsem jediny komu se to stalo (ikdyz vetsinovy feedback je pozitivni tak lidi kterym napsali to co me je tam vic). Za sebe nakup u countshop nedopurucuju. Jeste jsem jim tam odepsal: Hello, thank you for update. I was searching ebay and I found out, you should have at least 10 peaces according this auction:http://www.ebay.com/...251181021763%26Are they located in different store? Would it be possible to send them? Thank you for reply.Jestli se to nekam pohne budu jeste informovat. Btw. napada vas nejaky postup jak z nich ty hodinky za vydrazenou cenu dostat?
NIGHTinGALE Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Pohroz jim, že jim udělíš negativ a otevřeš spor na ebay.
fOE Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tak spatny koment je jasny, jen u toho sporu nevim jestli to ma smysl... jestli ma sanci neco zmenit
fOE Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Pokracovani: Dear XXXX There is additional stock available but it is located in the US. Shipment from USA costs $60. If you are interested in ordering, we can issue a Paypal invoice. Regards,Beru to jako prachobycejnej pokus o navyseni ceny (zvlast kdyz u tech kusu z BuyItNow pisou 1) ze jsou taky v HK a za 2) postovne worldwide zdarma), takze na to dlabu a z celeho obchodu couvam tak jako tak. V prodejce jsem stratil duveru a tak ikdybych ho treba otevrenym casem u ebaye donutil k dodrzeni vydrazene ceny tak nemuzu vedet jestli mi nedojde zbozi druhe jakosti, nebo treba pak problem s reklamaci atd. proste duvera je ta tam. Takze CountShop ne e
NIGHTinGALE Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Tak spatny koment je jasny... Ještě jsi mu ho nedal To je jak na Aukru, taky tady každej nadává na některé prodejce a bračí nad nespravedlivostí světa, ale negativ neudělí.Tak si pak, kluci, nestěžujte
fOE Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Nemusis mit strach, ze mu ho tam nedam......az mi pristanou penize na ucte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se