belmondo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Kamarad mi nabizi zlate cibule iwc po babicce, nema k nim vztah a radsi si za to koupi nakej objektiv k fotaku. Nevite zde v praze o nekom, kdo by je umel nacenit?dekuji za radu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Nacenit pro jaké účely? Pokud pro účely hodnoty ve vztahu v výplatě dědictví, tak soudní znalec. Pokud chceš jenom vědět cenu, tak ti rovnou řeknu, že asi 30 tisíc
belmondo Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Nacenit pro jaké účely? Pokud pro účely hodnoty ve vztahu v výplatě dědictví, tak soudní znalec. Pokud chceš jenom vědět cenu, tak ti rovnou řeknu, že asi 30 tisíc No je to muj kamarad, dedictvi neresi uz je ma more let a chce je prodat a ja mu chci dat ferovou cenu. U me budou x let lezet a treba je jednou prodam, nosit je nebudu.Stoupaj takove hodinky na cene po letech? nebo se tam bere v potaz pouze to ze sou zlate? dekuji Vidim ze si z Prahy, slo by se s nima za tebou zastavit? Jde mi pouze o to abych mu dal maximum co jde, ale tim ze sem laik taky abych zase neudelal nakou chybu. Diky Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem belmondo
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Takové cibule budou mít svou cenu vždy a tyto vypadají v luxusním stavu.Já něco takového dostat od někoho z rodiny,tak je určitě neprodávám.Projeď si ukončené aukce na Aukru a hned budeš mít jasno,co a za kolik./alespoň přibližně/.
Chosé24 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 No je to muj kamarad, dedictvi neresi uz je ma more let a chce je prodat a ja mu chci dat ferovou cenu. U me budou x let lezet a treba je jednou prodam, nosit je nebudu.Stoupaj takove hodinky na cene po letech? nebo se tam bere v potaz pouze to ze sou zlate? dekuji Vidim ze si z Prahy, slo by se s nima za tebou zastavit? Jde mi pouze o to abych mu dal maximum co jde, ale tim ze sem laik taky abych zase neudelal nakou chybu. DikyJsou velice slušné i když je babička asi nenosila,/no taky tam mohli přidat ještě 3 šatony/30 je reál. cena,jen bych připočítal řetízek /asi 15 gr?./a budete mít radost oba.
Jay Doll Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 No je to muj kamarad, dedictvi neresi uz je ma more let a chce je prodat a ja mu chci dat ferovou cenu. U me budou x let lezet a treba je jednou prodam, nosit je nebudu.Stoupaj takove hodinky na cene po letech? nebo se tam bere v potaz pouze to ze sou zlate? dekuji Vidim ze si z Prahy, slo by se s nima za tebou zastavit? Jde mi pouze o to abych mu dal maximum co jde, ale tim ze sem laik taky abych zase neudelal nakou chybu. DikyV hodnotě stoupají, vesměs ve vztahu k popularitě značky, a samozřejmě provedení strojku (komplikacím) a také materiálu pouzdra. Zastavit se za mnou klidně můžeš, napiš mi SZ. Ale nemyslím si, že bych ti pověděl něco, co už nevíš. Pokud chceš vyloženě expertní radu ohledně ceny a hlavně stavu hodinek, asi bych ti doporučil se zastavit v Království hodin. Najdeš je na webu. Ti se zabývají jak renovacemi a opravami starých hodinek, tak jejich bazarovým prodejem. Jejich zhodnocení a popis staršího modelu i mě jednou vyrazilo dech. Dokáží ti přesně říct, jestli jsou veškeré díly původní a případně v jakém stavu jsou ty části, které nevidíš.
Jezevcik2 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Pokud chceš vyloženě expertní radu ohledně ceny a hlavně stavu hodinek, asi bych ti doporučil se zastavit v Království hodin. Najdeš je na webu. Ti se zabývají jak renovacemi a opravami starých hodinek, tak jejich bazarovým prodejem. Jejich zhodnocení a popis staršího modelu i mě jednou vyrazilo dech. Dokáží ti přesně říct, jestli jsou veškeré díly původní a případně v jakém stavu jsou ty části, které nevidíš.Myslím,že lepší radu už nepotřebuješ.Spíše se divím tomu kamarádovi,že se jich chce zbavit.Nějaké prima sklo je sice fajn,ale těch ještě bude.
belmondo Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Panove diky moc zkusim to kralovstvi hodin a dam vedet jak sem dopadl. Stejne to dopadne tak ze je neprodam (stare veci miluju ) a dostanou je zas me deti, takze se neztratej nikde ve svete:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se