Návštěvník ?po Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 V 20. 11. 2012 v 18:49, Libunda napsal: honza71 : jj, tahle se mi líbí taky, ale je to už o jiných cenách a už bych chtěl velkou vteřinovku. Jsem zjistil, že se mi líbí a baví ji pozorovat.Subdial s vteřinovkou je nuda :-/ z toho hnoje co sis vybral, bych si koupil pouze UN v krajním případě Omegu - načti si něco o UN - ta vobyčejná ETA má cca 200 + úprav a skutečně funguje - GP jsou asi taky dobrý, ale nožkama by se dala otevírat konzerva a žlutý IWC ? ........ barevný hodinky za kilo +? jestli na to máš tak do toho jdi - mě by to nebavilo
honza71 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) OK, kolik lidí, tolik chutí. Každopádně z toho, co tam máš, nemůžu volit jinak než GP. P.S. YPO má možná pravdu, ale já si ruku "nevotevřel" ještě ani jednou. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem honza71
Libunda Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 ....... hnůj?? proč to?
hulk Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 ty Omegy co mas ve vyberu nejsou 45,5 ale limitka 42 liquidmetal;-) ja bych za tu cenu sel do Panerai :-)
Patrician1982 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Jednoznačně ty Omegy nebo Perelet za mě.
decebal Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Já vím, že sice píšeš, že chceš asi Swiss, nicméně mi to nedá, abych sem nedal tohle. A nebo nějaký Rolex, jak píše Sibirnaya.http://www.watchtalkforums.info/forums/general-discussion-forum/973.htm
Návštěvník Kamil Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 YPO má pravdu, ale o GO bych taky uvažoval.
honza71 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Ty GO jsou sice krásný, ale pocitově strašně malý (asi moc silná luneta v poměru k ciferníku a odsazení indexů od vnějšího kraje ciferníku směrem ke středu). Několikrát jsem je měl u Bechyněho na ruce, než jsem koupil GP.To můžou nosit tak maximálně rolexboys, ale těm tam zase chybí ten "pocit". Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem honza71
ZdenekS Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Já bych volil mezi PO a IWC.Mám osobně PO a nemají chybu (aspoň pro mně).Ale viděl jsem na ruce ty IWC a byly také super.
misoo Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 jednoznacne IWC, optimalne vintage
Libunda Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Na Rolex nemám bankovky, radši nový PO, než starý Rolex za stejný peníze......... bohužel.PO jsou řekl bych srdcovka, ale jak jsem psal výše, vadí mi ta datumovka, která tam podle mě absolutně nepatří. Kdyby yse velikost fontu blížila víc velikosti indexů, tak ano,ale tahle mi přijde jako vytržená z jiných hodinek :-/Proto jsem se začal rozhlížet jinde.Ty IWC jsou podle mě nádherný, ale nebudou tak univerzální jako PO.. GO se mi nelíbí (tento model).Co třeba jiné podobné modely od jiných renomovaných značek? Hmmmmmm IAA bež žluté?? Nad tím jsem nepřemýšlel ...... Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem Libunda
Libunda Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Neaktuální, vybral jsem něco jiného
Libunda Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 konečně se někdo zeptal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-mate-prave-na-ruce/page__view__findpost__p__850840
Ilario De Meo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Já mám pořadí jasné: 1. UNVím, že je to ETA, ale je značně upravená. Celkový tvar těch hodinek v kombinaci s materiály mi přijde víc než zajímavý a ciferník má neskutečnou plasticitu. 2. OmegaKlasika všech klasik futrál. Jestli vybíráš několikáté hodinky do sbírky, posunul bych je na konec seznamu. Má-li to být vlajková loď tvojí kolekce, dávám je na druhé místo pro jejich všestrannost a kvalitu zpracování. 3. GPTechnicky možná patří nejvýš, ale ač jim nemám co vytknout, mají pro mne naživo strašně malé kouzlo. 4. IWCZnačka jako fík, která se nestydí bouchat minimálně upravenou ETu do hodinek za statisíce... Ač se mi u tohohle konkrétního modelu moc líbí barevná kombinace a luneta, IWC s ETou bych doma nechtěl. A osobně se přimlouvám i za ty Perrelety. Za přijatelné peníze dávají překrásné zpracování.
Ilario De Meo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 A Kazimony jsou samozřejmě z úplně jiné jamky, rozhodně nic reprezentativně-unylého jako tvůj původní výběr, ale jsou to parádní hodinky s koulema.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se