Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno
  V 20. 11. 2012 v 18:49, Libunda napsal:

honza71 : jj, tahle se mi líbí taky, ale je to už o jiných cenách a už bych chtěl velkou vteřinovku. Jsem zjistil, že se mi líbí a baví ji pozorovat.

Subdial s vteřinovkou je nuda :-/

z toho hnoje co sis vybral, bych si koupil pouze UN v krajním případě Omegu - načti si něco o UN - ta vobyčejná ETA má cca 200 + úprav a skutečně funguje - GP jsou asi taky dobrý, ale nožkama by se dala otevírat konzerva a žlutý IWC ? ........ barevný hodinky za kilo +? jestli na to máš tak do toho jdi :smile_anim: - mě by to nebavilo

Odesláno (upraveno)

OK, kolik lidí, tolik chutí. Každopádně z toho, co tam máš, nemůžu volit jinak než GP.

P.S. YPO má možná pravdu, ale já si ruku "nevotevřel" ještě ani jednou. :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Ty GO jsou sice krásný, ale pocitově strašně malý (asi moc silná luneta v poměru k ciferníku a odsazení indexů od vnějšího kraje ciferníku směrem ke středu).

Několikrát jsem je měl u Bechyněho na ruce, než jsem koupil GP.

To můžou nosit tak maximálně rolexboys, ale těm tam zase chybí ten "pocit". :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Na Rolex nemám bankovky, radši nový PO, než starý Rolex za stejný peníze......... bohužel.

PO jsou řekl bych srdcovka, ale jak jsem psal výše, vadí mi ta datumovka, která tam podle mě absolutně nepatří. Kdyby yse velikost fontu blížila víc velikosti indexů, tak ano,

ale tahle mi přijde jako vytržená z jiných hodinek :-/

Proto jsem se začal rozhlížet jinde.

Ty IWC jsou podle mě nádherný, ale nebudou tak univerzální jako PO..

GO se mi nelíbí (tento model).

Co třeba jiné podobné modely od jiných renomovaných značek?

Hmmmmmm IAA bež žluté?? Nad tím jsem nepřemýšlel ......

Upraveno uživatelem Libunda
Odesláno

Já mám pořadí jasné:

1. UN

Vím, že je to ETA, ale je značně upravená. Celkový tvar těch hodinek v kombinaci s materiály mi přijde víc než zajímavý a ciferník má neskutečnou plasticitu.

2. Omega

Klasika všech klasik futrál. Jestli vybíráš několikáté hodinky do sbírky, posunul bych je na konec seznamu. Má-li to být vlajková loď tvojí kolekce, dávám je na druhé místo pro jejich všestrannost a kvalitu zpracování.

3. GP

Technicky možná patří nejvýš, ale ač jim nemám co vytknout, mají pro mne naživo strašně malé kouzlo.

4. IWC

Značka jako fík, která se nestydí bouchat minimálně upravenou ETu do hodinek za statisíce... Ač se mi u tohohle konkrétního modelu moc líbí barevná kombinace a luneta, IWC s ETou bych doma nechtěl.

A osobně se přimlouvám i za ty Perrelety. Za přijatelné peníze dávají překrásné zpracování.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...