sharz Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Devon Tread 1 Steampunk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-zr_BsQa-D0 info / foto / video: ablogtowatch.com
Ilario De Meo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Tohle je pro mne vrchol hodinářské pózy. A v téhle verzi už kompletní.Jako by v té "základní" verzi nestačilo mít takový krásný mechanismus poháněný "sprostou" baterkou, ještě se to celé zasadí do dnes tak zprofanovaného steampunk stylu.Za mne palec dolů.
Elmagico Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Ja sa radšej ani nevyjadrím
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 No to koukám! Jenom nevím, jestli se to dá normálně nosit.
Ilario De Meo Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 ...a když nechceš bzučet jak včelka Mája, můžeš stiskem tlačítka odpojit pás zobrazující sekundy. Prodlouží se životnost baterky a kolemjdoucí si přestanou myslet, že ti drhne kadiostimulátor.Někdo by tomu řekl nepovedený prototyp, někdo jiný to klidně prskne na trh.
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Jste zbytečně zaujatí, asi se s tím nedá počítat jako s hodkama na dení nošení. Já bych to v tom B&W základu bral hned.
Prorok Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Mě uchvacují kolečka, pružinky, setrvačka atd. Toto je nějak mimo můj svět Určitě si je někdo koupí, ale mě by je někdo musel dát a potom bych je rychle vyměnil Nejvíce mě vadí ty pásky, nemohu si pomoci, ale mám z toho asociaci dopravního pásu, nebo Merkura (často jsem si s ním v dětství hrál)A ty vystouplé šroubky v rohu musí hodně tahat oblečení...
vladimir72 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Ale zase se jim musí uznat že jsou docela střízlivý v cenotvorbě.Co by taky člověk za mizernejch cca 24 000 US Dolarů chtěl žejo.
OndraPod Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Tak zase svuj ucel - pozersky hodinky - to plni dokonale Zarucene jsou neprehlednutelny a nebo alespon nepreslechnutelny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se