ocnibulva Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Zdravim vas, tak nejak premyslim o koupi mechanickych hodinek a vybral jsem si tyhle Poljoty. Ma nejaky vetsi vyznam to oznaceni /I? Dekuju za vase nazory a rady.
Návštěvník tolja Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Řekl bych,že to je označení,které si vytvořil prodejce.
ocnibulva Odesláno 16. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Ehm, ja jsem se chtel puvodne zeptat co si myslite o tech hodinkach a pak az na to / I. Nejak jsem to blbe napsal. Tak co myslite, stoji za to?
grga_pitic Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 no to zlaceni je celkem pekelne - sle pokud mas zlate zuby a slunecni bryle jako grga_pitic, bude ti to sedet. me doporuceni - pockej jeste s koupi. a koukni se treba do sekce prodej - myslim ze se tam ted potuluje o neco hezci poljot.....
31682 Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Ale jo, cena je dobrá, kalibr 3133 také. Jenom bych se bál, že se mi časem setře zlacení. Nevíš jaká je tam vrstva? Jestli něco slabého, tak bych hned nové nepoškrábané pouzdro odnesl do zlatnictví a ještě jednou nechal pozlatit. Jistota je jistota
safi Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Ale jo, cena je dobrá, kalibr 3133 také. Jenom bych se bál, že se mi časem setře zlacení. Nevíš jaká je tam vrstva? Jestli něco slabého, tak bych hned nové nepoškrábané pouzdro odnesl do zlatnictví a ještě jednou nechal pozlatit. Jistota je jistota Poljot zlatí většinou 5 mikrony.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 to ocnibulva: Tady http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5515 je někdo prodává ve stříbře za 2.500,-
31682 Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Poljot zlatí většinou 5 mikrony. Takže nové pozlacení není prevence, ale podmínka.
ocnibulva Odesláno 19. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2007 A co rikate na tyto Poljoty II a III? Ze jsou ty I zlaty mi nevadi, ale s tim osoupanim pozlaceni jste mi nasadili brouka do hlavy. Dodatecne pozlaceni je bezny nebo budou ve zlatnictvi prekvapeni co to chci? A na kolik to tak vyjde? Dekuju za trpelivost .
grga_pitic Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 zkus se jeste podivat treba tady http://poljot24.de/ - mnohem vetsi vyber a pokud nerad kupujes v zahranici nekdo ti s koupi pomuze.....techj aviatoru je tam mnohem vice a IMHO i mnohem peknejsich, decentnejsich.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se