Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neberte to jako reklamu, ale narazil jsem na docela velké slevy ruských hodinek Poljot a Vostok na této adrese stačí si jen vybrat http://www.azwatch.cz/ Slevy jsou dle mne dost markantní a třeba někomu pomůžou při rozhodování :o).

Návštěvník tolja
Odesláno

Tyhle zlevněné kousky na azwatchi jsou pravděpodobně už jen takový "přebraný zbytek".Já si vzpomínám,že tam měl 10stránek Poljotů.Asi se jich nemůže zbavit.Ono po pravdě člověk,který Poljotky nedržel v ruce,nečetl Chronomag apod. se bude zdráhat dát za "ruský hodinky" 6-9000Kč.

Odesláno
Děkuji za info. Já plánoval koupil Poljotů Oceánů a teď tam jsou o dva tisíce levněji, než když jsem koukal minule. Což je paráda. Hned jsem objednal.

Za málo. Tak jsem rád, že ti ta informace byla k užitku. Já jsem se o slevách také dozvěděl až po přečtení nějakého příspěvku zde na fóru. Chtěl jsem tam koupit Vostoky Submarine bohužel ty se nezlevnily :o(.

Odesláno
To můžu potvrdit, tyhle slevy trvají už půl roku co jsem  narazil na tyhle stránky azwatch.

To je zvláštní já na ty stránky lezl během posledních 14 dnů a nějak jsem ty slevy musel přehlédnout :o). Docela mne šokovalo to rapidní snížení cen v některých případech až o 2 tisíce.

Návštěvník tolja
Odesláno
To můžu potvrdit, tyhle slevy trvají už půl roku co jsem  narazil na tyhle stránky azwatch.

To je zvláštní já na ty stránky lezl během posledních 14 dnů a nějak jsem ty slevy musel přehlédnout :o). Docela mne šokovalo to rapidní snížení cen v některých případech až o 2 tisíce.

Něco málo už zlevněné bylo a to "masivní zlevnění" proběhlo opravdu v nedávné době.Problém je,že p.Šafář má velmi omezený(vyprodaný)sortiment.Na www.tophodinky.cz mají výběr velký,ale ty ceny...Výhoda je,že mají kamennou prodejnu a velice ochotného prodavače.Pak je tu ještě nový prodejce www.luxusnihodinky.cz

Odesláno
Děkuji za info. Já plánoval koupil Poljotů Oceánů a teď tam jsou o dva tisíce levněji, než když jsem koukal minule. Což je paráda. Hned jsem objednal.

Za málo. Tak jsem rád, že ti ta informace byla k užitku. Já jsem se o slevách také dozvěděl až po přečtení nějakého příspěvku zde na fóru. Chtěl jsem tam koupit Vostoky Submarine bohužel ty se nezlevnily :o(.

Jak jsem říkal, tak jsem hned objednal. Měli jen jeden kus. V pondělí mi budou odeslány na dobírku. Těším se :)

Navíc jsem napsal panu majiteli (aspoň myslím, že to byl majitel) e-mail, proč tak velké slevy, co je v tom za háček.

Přišla mi rychlá odpověď, že se jedná o výprodej, že prý s prodejem Poljotů končí, že ho dovozce nutí neadekvátně zvyšovat ceny. V budoucnu už žádné Poljoty nebude nabízet :(

Pokud by měl Vostok ze stejného zdroje, jako má Poljot, tak určitě bude vyprodávat i je, řekl bych ;)

Odesláno

Safra, to je škoda. U AZWatch jsem si zrovna na OKEAN dělal zálusk. Chtěl jsem si udělat radost k narozeninám, s tou slevou bych nejspíš neodolal a bral je hned, ale tohle mi uteklo... Jeden kus a konec prodeje, toho jsem se bál. Ale takový je život.

Odesláno
Safra, to je škoda. U AZWatch jsem si zrovna na OKEAN dělal zálusk. Chtěl jsem si udělat radost k narozeninám, s tou slevou bych nejspíš neodolal a bral je hned, ale tohle mi uteklo... Jeden kus a konec prodeje, toho jsem se bál. Ale takový je život.

Budiž ti útěchou, že pokud seženu v dobrém stavu originál OKEAH a nebo alespoň designově identický první remake (který už je většinou vyprodaný), tak tenhle druhý (vzhledově odlišný) remake prodám...

Odesláno
Myslím, že na ebay nebude s Oceánem žádný problém a ceny budou patrně příznivější.

No, kéž by tomu tak bylo, ale bohužel se pleteš :(

Tohle je třeba ten první a velmi povedený remake původních OKEAH. Designově shodný s originálem a limitovaný na 999 kusů. 7 dnů do konce a už jsou na 72 librách. Tipuju, že se dostanou přes 150. Možná i o dost více :( Vypadají jako nové, ale kdo ví...

http://cgi.ebay.de/RUSSIAN-WATCH-POLJOT-OK...VQQcmdZViewItem

Ten druhý (a horší) remake, co jsem objednal na AZwatch, je sice limitovaný jen na 300 kusů, ale neodpovídá originálu. Jeho internetové ceny jsou třeba tady:

http://www.aviator-watch.com/html_chronos/...m06_ocean_1.htm

Takže cena AZwatch (7.900 Kč) je skvělá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...