Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz na zkušené. Plánuju pořídit Shark mesh a chtěl bych ho používat jak na SKX007,tak na Monstrech a tady přichází problém - dá se u tohodle modelu(22mm) stáhnout konec tak, aby pasoval do Monster nebo jsou koncová očka na fest, že se nestáhnou ?

Odesláno

ja ho mám od erozka na 20mm, tie očká idú pekne roztiahnuť keď tam zapáčis niečo, postupne jedno po druhom. Kancelárske hodinkové náradie sa dá pohľadať na tých nástenkách5617907-pile-of-multicolored-office-push-pins-can-be-used-as-background.jpg

Mesh je vcelku fajn, ale priprav sa na prvotné rozčarovanie z vyhotovenia, je to ako keby naletované pájkovačkou.. Nie zlé, ale krutý detailový punk. Skúsim to doma odfotiť, aby si videl.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50465-certina-ds3-vintage-quartz/

Odesláno

bude to blbo vypadať, mozem sa s tym pohrat, len tak na skušku, ale ja by som to radsej natiahol. 2 mm niesu tak moc, ked to potlacis, bude to vyraznejsie ako ked roztahas. Aspon moj nazor :)

Odesláno

Mám dotaz na zkušené. Plánuju pořídit Shark mesh a chtěl bych ho používat jak na SKX007,tak na Monstrech a tady přichází problém - dá se u tohodle modelu(22mm) stáhnout konec tak, aby pasoval do Monster nebo jsou koncová očka na fest, že se nestáhnou ?

Roztáhnout to jde,ale bude to vypadat ošklivě.Pokud si chceš pořídit přesně ten z odkazu,tak změna délky je vyřešena opravdu luxusně,ovšem jen když vše funguje jak má.Ty zkracovací články jsou spojeny pomocí svorníků se závitem,a vzhledem k tomu,že je to čína,tak to taky tak funguje.Pokud jsou ty závity vpořádku není co řešit,ale pokud ne tak parádně vyvztekáš.Za sebe doporučuju si pořídit na každou šířku samostatný kus a to ten s možností zkrácení vyštípáním přebytečné řady.Už to nejde sice prodloužit ale máš klid.

Odesláno (upraveno)

Nejde to.Ty očka jsou do "vrtule".

Když je budeš k sobě přibližovat,oni se budou narovnánvat,deformovat a tím pádem se bude zmenšovat možný průměr pro prostrčení stěžejky,jedině bys to pak musel převrtat.

A když tím prostrčíš nějakou tyčinku a stahneš to všechno najednou tak se očka narovnají nebudou podlouhlé ale kulaté a ten jeden(poslední)šlic bude viditelně větší.

Zkoušel jsem to kdysi,potřeboval jsem napasovat menší sponu,nakonec jsem krajní očka prostě ubrousil.

Ale ta ohavnost byla ve sponě,takže nebyla vidět. :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

mesh mi k potápkám moc nepasuje..ještě možná tak na 007, ale na monstra je takovej moc jemnej..tam bych dal radši vačadů.

Upraveno uživatelem lub
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mně osobně se mesh na potápkách líbí. Na Monstrech by mohl vypadat zajímavě.

Nezkoušel jsi sehnat 20mm shark mesh? Bylo by to lepší, než nějak pokoušet tu dvaadvacitku, ne?

např.:

http://www.ebay.com/itm/20mm-SS-SHARK-MESH-STRAP-WITH-H-LINKS-FOR-ALL-SPORTS-WATCHES-/170942309957?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item27ccf4a645

Odesláno

onney : Až bude vhodná doba, tak vezmu 20mm shark mesh, model na který odkazuješ, jelikož mám malý obvod ruky, tak nebudu řešit, jak se jim povedly šroubové spojení. Kdyby mě to přešlo, tak přece jenom bude větší pravděpodobnost prodat tento mesh než mesh vycvakaný na 16,5cm ruku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...