Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Upřímně jsou podle mě hrozný.. takový kolotočářský, typicky ruský :suicide_anim: Přitom třeba Amfibie nebo ty nové Komandirskie nejsou špatné.

Odesláno

Neuraž se, ale v dobách kolotočářů možná ano, ale teď fakt ne. Nosit je ale budeš ty. Přesně jak píše kolega, nestálo by za to, kouknout na Amfibie než toto?

Odesláno

amfibie už mám dvakrát, teda asi ne, protože jedny mladej rozšrotoval. Když jsem hledal náhradu, narazil jsem na tohle, neříkám že všechny, ale některý bych bral, jsou takový typicky ruský :D a za cca 1500 peněz?

Krásný Ruský zátiší bych s nima zbudoval, mám fotoaparát smena a zenit, taky je doma samovar a lada, ještě tohle, koženou bundu a tepláky a jsem Rusák jak malovanej :-)))) no radši ne. :yucky:

Odesláno

amfibie už mám dvakrát, teda asi ne, protože jedny mladej rozšrotoval. Když jsem hledal náhradu, narazil jsem na tohle, neříkám že všechny, ale některý bych bral, jsou takový typicky ruský :D a za cca 1500 peněz?

Krásný Ruský zátiší bych s nima zbudoval, mám fotoaparát smena a zenit, taky je doma samovar a lada, ještě tohle, koženou bundu a tepláky a jsem Rusák jak malovanej :-)))) no radši ne. :yucky:

Fakt koukni po jinejch rusech, tyhle jsou děsný, i když za lidovku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...