Dřevák Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 http://www.meranom.com/vostok/partnerco jim říkáte? Já mám brouka v hlavě.
Martin.D Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 Upřímně jsou podle mě hrozný.. takový kolotočářský, typicky ruský Přitom třeba Amfibie nebo ty nové Komandirskie nejsou špatné.
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 Neuraž se, ale v dobách kolotočářů možná ano, ale teď fakt ne. Nosit je ale budeš ty. Přesně jak píše kolega, nestálo by za to, kouknout na Amfibie než toto?
Dřevák Odesláno 28. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 amfibie už mám dvakrát, teda asi ne, protože jedny mladej rozšrotoval. Když jsem hledal náhradu, narazil jsem na tohle, neříkám že všechny, ale některý bych bral, jsou takový typicky ruský a za cca 1500 peněz? Krásný Ruský zátiší bych s nima zbudoval, mám fotoaparát smena a zenit, taky je doma samovar a lada, ještě tohle, koženou bundu a tepláky a jsem Rusák jak malovanej :-)))) no radši ne.
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 amfibie už mám dvakrát, teda asi ne, protože jedny mladej rozšrotoval. Když jsem hledal náhradu, narazil jsem na tohle, neříkám že všechny, ale některý bych bral, jsou takový typicky ruský a za cca 1500 peněz? Krásný Ruský zátiší bych s nima zbudoval, mám fotoaparát smena a zenit, taky je doma samovar a lada, ještě tohle, koženou bundu a tepláky a jsem Rusák jak malovanej :-)))) no radši ne. Fakt koukni po jinejch rusech, tyhle jsou děsný, i když za lidovku.
Quido Morava Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 co chceš slyšet? prostě ruský hodinky - i když obecně ruský nemusí být špatný, tak co se týká dizajnu, nechápu, proč zrovna tyhle ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se