Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera som sa rozhodol, že skúsim ponúknuť svoje Panerai Ferrari aj na Chrono24, predsa to tma vidí viac očí. Na počudovanie pri poslednom kroku som si mal zvoliť spôsob platby. Systém žiadal 49?.

Ďalej sa uvádza, že po pól roku ak sa hodinky nepredajú, tak danú sumu vrátia na základe relevantných dôkazov, že spomenuté hodinky ešte predajca vlastní. Z jednej strany je to pochopiteľné prihliadnúc na počet vagabundov čo tak skúšajú predávať kadejaké šunty, z druhej strany nie, pre takých ako ja, kto tam zavíta raz za dva roky a chce predať jedny hodinky. Aký máte názor vy?

Odesláno

Zdar,

já na to narazil cca 14 dní zpět, když jsem tam chtěl prodávat..a ty sazby žádná láce..

ještě bych pochopil třeba 2,3,4 eura za kus v těch objemech co tam jsou..ale % to jsou dost pálky.

Za mě bych s tím souhlasil za předpokladu, kdyby byl poplatek řekněme do nějakých 5 EUR..ale oni chtějí 2% z prodejní ceny min. 5 eur, maximální 49 EUR..ale ono už při ceně hodinek 1000 EUR je to pětikilo poplatek, což je 20 eur..:sad01_anim:

Odesláno

dvakrát si rozmysli co koupíš ať to nemusíš s velkýma ztrátama na chronu prodávat, sazby jsou teda pěknej hnůj, vyplatí se to tam dát jen pro hodinky za 5000eur a vejš...

Odesláno

dvakrát si rozmysli co koupíš ať to nemusíš s velkýma ztrátama na chronu prodávat, sazby jsou teda pěknej hnůj, vyplatí se to tam dát jen pro hodinky za 5000eur a vejš...

Takto súkromný predajcovia sa nich nebudú obracať. Ten pól rok je tiež hlúposť..Mne sa to celé nezdá. Nepoviem od obchodníkov nech žiadajú to je samozrejmé.

Odesláno

Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat? Je to jejich stránka, jejich obchod, nejsou žádná charita a můžou si určit podmínky, jaké sami chtějí.

Odesláno

podla mna je to skor forma ochrany voci fakeom.. mozno niekto kto predava fakey si rozmysli ci da 50e...ale ked budem predavat rolady za 5000e tak 50e ma nevytrhne z biedy..

Odesláno

ich portal je mrte navstevovany a v ponuke maju kvanta hodiniek. bola len otazka casu kedy to spoplatnia. ja si myslim, ze poplatky su neadekvatne. viac menej kopiruju poplatky na ebay no neponukaju napriklad dostatocnu ochranu pred podvodom...

Odesláno

Za mě bych s tím souhlasil za předpokladu, kdyby byl poplatek řekněme do nějakých 5 EUR..ale oni chtějí 2% z prodejní ceny min. 5 eur, maximální 49 EUR..ale ono už při ceně hodinek 1000 EUR je to pětikilo poplatek, což je 20 eur..:sad01_anim:

Ebay si bere kolik z prodeje? 10%?

Aukro tuším 6%.

Odesláno

Podla toho co som nasiel si eBay berie 9% + nejake poplatky pri vystaveni...podla toho ake chces zvyraznenia, fotky atd.,

ale maximalna provizia by mala byt 45 EUR pri aukcii. Pri predaji za pevnu cenu som toto obmedzenie nenasiel,

takze tam provizia asi jednoducho 9% z predajnej ceny.

Odesláno

Podla toho co som nasiel si eBay berie 9% + nejake poplatky pri vystaveni...podla toho ake chces zvyraznenia, fotky atd.,

ale maximalna provizia by mala byt 45 EUR pri aukcii. Pri predaji za pevnu cenu som toto obmedzenie nenasiel,

takze tam provizia asi jednoducho 9% z predajnej ceny.

To teda nevím, s těmi 45 EUR.

Podle mě je 9% z celkové částky prodeje (tzn. včetně poštovného) a maximální poplatek je 250 dolarů.

Z tohohle pohledu mi to Chrono24 přijde jako docela levnej server :)

Odesláno

ja bych klidne zpoplatnil i prodeje tady, ale 49e na chronu mi prijde celkem dost..

A to za každý vystavený kus! Nie ako profi predajca, že za 49? má 25 či kolko!!!

Odesláno

To teda nevím, s těmi 45 EUR.Podle mě je 9% z celkové částky prodeje (tzn. včetně poštovného) a maximální poplatek je 250 dolarů.Z tohohle pohledu mi to Chrono24 přijde jako docela levnej server :)

Takto som to nasiel na ebay.at

Verkaufsprovision für Auktionen

Verkaufspreis - EUR 1,00 und höher

Verkaufsprovision - 9% des Verkaufspreises. Die maximale Verkaufsprovision beträgt EUR 45,00.

http://pages.ebay.at/help/sell/fees.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...