Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix
Odesláno

gratuluju, jsou krásný. byly to moje první rolády. navíc myslim, že to byly konkrétně ty tvoje :D

Odesláno

"magori" jsme tady asi vsichni (bez urazky) takze jsi ve spravnem kolektivu.... :cheers:

Bilej cifr je skvelej, divim se, ze jeste zadny hodinky s bilym cifrem nemam, je skvele citelnej a prehlednej kort u

techto Rolad, proste pecka moc!

Odesláno (upraveno)
  V 2. 12. 2012 v 12:49, cikinek napsal:

"magori" jsme tady asi vsichni (bez urazky) takze jsi ve spravnem kolektivu.... :cheers:

Bilej cifr je skvelej, divim se, ze jeste zadny hodinky s bilym cifrem nemam, je skvele citelnej a prehlednej kort u

techto Rolad, proste pecka moc!

Musím jen souhlasit :) jsme tu naladěni na stejnou vlnu smile_anim.gif

Bílá je skvělá, nikdo ji nechce a nakonec na živo se všem líbí cool02.gif

Upraveno uživatelem semi001
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

....se pohybuješ v hodinkové pyramidě sedmimílovými kroky,....ještě nedávno jsem Tě viděl se Steelfish a byl jsi na ně hrdý a teď máš na ruce, jak by řekl můj kamarád "bílý Rolby".......:-)),.....které Ti mimo jiné podle mne dispozičně sednou jako prd-el na hrnec :-)

... jaký je to pocit oproti Breitling mít na ruce ty "Rolby" ?,.......to by mne zajímalo :-)

...také tímto přijmi mé blahopřáníi ke těm "správným hodinkám"........

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno (upraveno)
  V 17. 12. 2012 v 23:06, Street Glide napsal:

....se pohybuješ v hodinkové pyramidě sedmimílovými kroky,....ještě nedávno jsem Tě viděl se Steelfish a byl jsi na ně hrdý a teď máš na ruce, jak by řekl můj kamarád "bílý Rolby".......:-)),.....které Ti mimo jiné podle mne dispozičně sednou jako prd-el na hrnec :-)

... jaký je to pocit oproti Breitling mít na ruce ty "Rolby" ?,.......to by mne zajímalo :-)

...také tímto přijmi mé blahopřáníi ke těm "správným hodinkám"........

Děkuji moc :)

Jinak ten pocit se jen tak nedá popsat slovy :) je to úžasný, celou dobu jsem po něčem takovém toužil a postupně si šel za tím...

Oproti B jsou o dost menší a lehčí a to je dle mého dělá daleko univerzálnějšími... Nikdy bych neřekl, že někdy dám na ruku něco menšího než 42mm..

A jak jsem sám poznal toto sedí naprosto skvostně :) A to ani nemluvím o tom že za 20 dní mám -1s :)

post-19492-089014000 1355815845.jpg

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno
  V 18. 12. 2012 v 15:22, Rybiz napsal:

gratulace! taky je mam a uzivam si je nastridacku se suby no-date. jinak tedka mi prisel cerveny Rubber-B - je to pecka uz delaji i verzi s trnovou sponou, fakt precizni zpracovani a na leto nema chybu -:) krasne k sobe ladi gmt rucka s tim paskem, a pohodlnejsi gumu jsem nevidel:-) kdybys chtel, v Praglu predvedu u kafe....

a uzivej si je!

Hodíš prosím fotku. Už jsem na něj taky koukal. Jen ta cena(

Odesláno
  V 18. 12. 2012 v 15:22, Rybiz napsal:

gratulace! taky je mam a uzivam si je nastridacku se suby no-date. jinak tedka mi prisel cerveny Rubber-B - je to pecka uz delaji i verzi s trnovou sponou, fakt precizni zpracovani a na leto nema chybu -:) krasne k sobe ladi gmt rucka s tim paskem, a pohodlnejsi gumu jsem nevidel:-) kdybys chtel, v Praglu predvedu u kafe....

a uzivej si je!

Děkuji mockrát :)

Vypadá pěkně, neměl by jsi fotku na hodinkách?? :)

Kava by se dala domluvit o tom žádná :D

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
  V 26. 2. 2013 v 8:54, semi001 napsal:

Nějak se to neplánovaně rozjelo :D

Jak bude čas, zkusím udělat pár lepších fotek :)

Těším se,brčály jsou dobrý na oči :smile_anim: sedí Ti parádně,no a pak že jsou malý.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 26. 2. 2013 v 8:57, Daemonultimate napsal:

Těším se,brčály jsou dobrý na oči :smile_anim: sedí Ti parádně,no a pak že jsou malý.

Nu, taky nemám zrovna velkou ruku ;)

Odesláno

Tak ať slouží! Je vidět, že z nich máš radost a o to přeci jde! smile_anim.gif Moje první setkání s Rolexem mi narozdíl od tebe nevyšlo. Tak doufám, že ti to nadšení vydrží déle než mě.clap.gif.

Jsou pěkné....

Odesláno
  V 26. 2. 2013 v 9:10, panedge napsal:

Krasny LV,pro me mnohem hezci nez Explorer,dobre si udelal.

Díky :) chtěl jsem klasika suby, ale to můžu udělat s černou lunetou i z tohoto :D

V 26. 2. 2013 v 9:15, Cyril napsal:

Tak ať slouží! Je vidět, že z nich máš radost a o to přeci jde! smile_anim.gif Moje první setkání s Rolexem mi narozdíl od tebe nevyšlo. Tak doufám, že ti to nadšení vydrží déle než mě.clap.gif.

Jsou pěkné....

Děkuji zatím mě baví moc :) Ale nechci, aby mě minulo Panerai, tak neboj nejsem ztracený :D :D

Odesláno
  V 26. 2. 2013 v 10:00, stopa99 napsal:

LV su naj R. :king:

Gratulacia

Zatím se seznamujeme, ale asi už jsme se zamilovali guitar.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...