Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 2. 2013 v 10:05, semi001 napsal:

Zatím se seznamujeme, ale asi už jsme se zamilovali guitar.gif

Na tychto LV-ckach je super to ze ked ta prestane bavit ta zelena....jednoducho ju vymenis(hlavne sa to da spravit doma co pri keramike nehrozi) za ciernu lunetu a mas ine hodinky a potom ked sa zasa vratis k zelenej tak mas radost aku si mal prve dni....aspon u mna to fungovalo.

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 26. 2. 2013 v 10:13, stopa99 napsal:

Na tychto LV-ckach je super to ze ked ta prestane bavit ta zelena....jednoducho ju vymenis(hlavne sa to da spravit doma co pri keramike nehrozi) za ciernu lunetu a mas ine hodinky a potom ked sa zasa vratis k zelenej tak mas radost aku si mal prve dni....aspon u mna to fungovalo.

Taky plánuji do budoucna černou lunetu, hlavně kvůli tomu, aby mne nepřestali bavit :)

Na definitivní hodinky, už ale nevěřím :D

Odesláno

Tak jsem udělal pár nic moc rychlocvaků :)

Jedná se o Rolex Submariner 16610 LV

Jsou z roku 2004 a pořízeny v ČR, mají několik much , nicméně vzhledem k počtu těchto hodinek jsem za ně opravdu rád.

Na ruce sedí naprosto úžasně, přesnost zatím měřím, nicméně za nějakých 24h jsou tam -2s. Nechám přetěsnit a možná koupím i černou vložku lunety ;)

Původně jsem chtěl klasické suby, ale tyto mají pro mě daleko větší charakter - navíc jsem si splnil sen :)

Jsem rád, že jsem se k nim malými krůčky dostal :)Snad chvíli vydrží :D

O víkendu zkusím nějaké lepší foto, když se nám venku pomalu zelená :D

post-19492-011817900 1361991495.jpg

post-19492-088588400 1361991509.jpg

post-19492-066495700 1361991532.jpg

post-19492-068371300 1361991545.jpg

Odesláno
  volfda napsal:

Já ti nevim, podle mě jsou zelené hodinky strašně nevkusné, však koukni, jak mi vůbec neslušej :sick01: :D Gratuluji, LVčka jsou boží!

No jo máš pravdu, neslušej tongue.gif

Díky jsou opravdu skvělé a popravdě ( možná ještě dospěji ) mě se líbí víc než keramiky cool.gif

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:12, Rybiz napsal:

slovy klasika: "pekny to mas...." mam radost i za tebe chlape!

Děkuji :)

V 27. 2. 2013 v 19:15, Moty123 napsal:

Pěkný to máš Tome, za mě určitě hezčí než ty bělouše:smile_anim:

Děkuji a naprosto s tebou souhlasím, i když kdybych mohl mám oboje :D

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:23, semi001 napsal:

No jo máš pravdu, neslušej tongue.gif

Díky jsou opravdu skvělé a popravdě ( možná ještě dospěji ) mě se líbí víc než keramiky cool.gif

Měl jjsem staré i keramické LN, staré i nové LV. Z mého pohledu jsou ty keramické více šmrncovní, mají hezčí sponu a díky širším nožkám a keramické lunetě vypadají masivnější, což mně sedne víc. Baví mě i ten zelený cifr, který je podle intenzity světla někdy tmavý (zdánlivě až černý), jindy zase ,,Hulk" zelený.

post-2928-024783300 1361993483.jpg

Odesláno
  volfda napsal:

Měl jjsem staré i keramické LN, staré i nové LV. Z mého pohledu jsou ty keramické více šmrncovní, mají hezčí sponu a díky širším nožkám a keramické lunetě vypadají masivnější, což mně sedne víc. Baví mě i ten zelený cifr, který je podle intenzity světla někdy tmavý (zdánlivě až černý), jindy zase ,,Hulk" zelený.

Tah a spona jsou bezpochyby jednak hezčí a navíc lepší, nicméně klasika plechová mi přijde nositelnější :)

Na druhou stranu jsem keramiky na ruce, zas tak dlouho neměl :D Takže kdo ví :)

Jak říkám, před rokem jsem o rolex pouze snil, takže keramiky ( ani LV ani LN ) do žita neházím smile_anim.gif

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:37, semi001 napsal:

[/size]

Tah a spona jsou bezpochyby jednak hezčí a navíc lepší, nicméně klasika plechová mi přijde nositelnější :)

Na druhou stranu jsem keramiky na ruce, zas tak dlouho neměl :D Takže kdo ví :)

Jak říkám, před rokem jsem o rolex pouze snil, takže keramiky ( ani LV ani LN ) do žita neházím smile_anim.gif

Třeba budeš jako Dlubix, začal s bílýma Explorerama, pak přešel dál, dospěl k subům a SD a odmítal keramiku. Když jsem mu napsal, že u ní stejně skončí, byl si jistý, že ne, protože se mu prostě nelíbí a kalsika je klasika... Aktuálně má LN ceramic a tvrdil, že jsou definitivní. No a teď už zase šilhá po jiných, dost možná to budou právě žabáky. Cesty chronomagorovy jsou nevyzpytatelné :speak_cool:

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:43, volfda napsal:

Třeba budeš jako Dlubix, začal s bílýma Explorerama, pak přešel dál, dospěl k subům a SD a odmítal keramiku. Když jsem mu napsal, že u ní stejně skončí, byl si jistý, že ne, protože se mu prostě nelíbí a kalsika je klasika... Aktuálně má LN ceramic a tvrdil, že jsou definitivní. No a teď už zase šilhá po jiných, dost možná to budou právě žabáky. Cesty chronomagorovy jsou nevyzpytatelné :speak_cool:

To víš komu není radno suicide_anim.gif

Mám rád tyto postupný cestičky, i když v případě rolex jsou to akorád dražší cesty :D :D :D

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:48, semi001 napsal:

[/size]

To víš komu není radno suicide_anim.gif

Mám rád tyto postupný cestičky, i když v případě rolex jsou to akorád dražší cesty :D :D :D

Rolex má ovšem výhodu v tom, že si cenu drží, ba i zvyšuje a je dobře likvidní. Takže to vlastně můžeš brát jako investici a mít jich po vzoru zdejších magorů hned několik v kufříku :) Když bude nejhůř, vždy je prodáš. No a je to pro duši lepší, než to mít někde na ,,vkladní knížce".- Člověk si to musí umět vnitřně vysvětlit :cheers:

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 20:14, volfda napsal:

Rolex má ovšem výhodu v tom, že si cenu drží, ba i zvyšuje a je dobře likvidní. Takže to vlastně můžeš brát jako investici a mít jich po vzoru zdejších magorů hned několik v kufříku :) Když bude nejhůř, vždy je prodáš. No a je to pro duši lepší, než to mít někde na ,,vkladní knížce".- Člověk si to musí umět vnitřně vysvětlit :cheers:

Asi předám tvůj kontakt té moji, neb ji říkám to samé a pořád jsi klepe na hlavu :D

Takže třeba se nechá ukecat, když to bude z více stran :D :D :D

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 20:33, semi001 napsal:

[/size]

Asi předám tvůj kontakt té moji, neb ji říkám to samé a pořád jsi klepe na hlavu :D

Takže třeba se nechá ukecat, když to bude z více stran :D :D :D

Kup jí lady Datejust, uvidíš, jak změní názor ;)

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 21:34, volfda napsal:

Kup jí lady Datejust, uvidíš, jak změní názor ;)

Do ted byla uplatna jen za kabelky, tak se toho držím :D

V 27. 2. 2013 v 21:54, sibirnaya napsal:

hosi, hosi, to jsem semimu a jeho drahe na benzince vysvetloval..

Přesně ... ja tomu rozumím, ona dozrává : )

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 28. 2. 2013 v 6:09, semi001 napsal:

Do ted byla uplatna jen za kabelky, tak se toho držím :D

Přesně ... ja tomu rozumím, ona dozrává : )

Koukam, ze je to vsude asi stejny :D, gratuluju k LV-ckam, ta zelena je super. Ja sem nahodil ten cerveny Rubber B a mam pocit, ze mam uplne jiny Rolady :)

Odesláno
  V 10. 3. 2013 v 20:46, sodowka napsal:

Koukam, ze je to vsude asi stejny :D, gratuluju k LV-ckam, ta zelena je super. Ja sem nahodil ten cerveny Rubber B a mam pocit, ze mam uplne jiny Rolady :)

Tak to je super, taky jsem o něm uvažoval :)

Hoď mi nějaký foto třeba do SZ :) Já bych rád zkusil černý ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...