Peegee Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Psal jsem mu mail.Je to přesně jak říkáš. První mail do pár minut.Další dva bez odpovědi pár dnů.Chtěl bych to vyřešit do vánoc. Pokud se neozve do příštího týdne, tak asi žádná recenze nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Já už měl z těch Octopusů vytahanou pazouru,je fakt,že na tom tahu je to už dost cejtit.Ta lumi je nádherná,o tom žádná.Troufám si tvrdit,že za ty prachy je to hodně,hodně muziky.Docela by mě zajímalo,čím je potažená ta luneta,jestli je to nějaká keramika,nebo co...jsem rád,Vláďo,že si spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 16. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Tak s tímhle měl i při komunikaci se mnou problémy, někdy odpovídal v řádech minut, jindy v řádech dnů až týdnů. Psal jsi mu přes mail nebo prostřednictvím eBay? Pořád bez odezvy Asi mu fakt zavolám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Pořád bez odezvy Asi mu fakt zavolám ...Hele i to jsem tenkrát zkoušel a také bez úspěchu.... zkusit vydržet a nebo ho kontaktovat ještě z jiného emailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 16. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Tak jsem mu napsal dotaz, že chci koupit hodinky ještě tento rok a jestli teda mám hledat jinde či co ??Pánové, do pár minut jsem měl odpověď, sice v angličtině ( původní dotaz byl v němčině), ale mám ji...Takže recenze bude DearMr. xxxx, thankyou for the inquiry. The Price for this Marine is 361,00 Euro + 6,00 Euroshipping costs. Weneed around 7 days for assembling and regulating. ss-caseSG8210 polished, 45°-topring with sapphire-glass both sides antireflect,coin-edge crown with LOGO, case-back with sapphire-glass inside antireflect handwindingmovement ETA Unitas 6497-1 soigné swiss dialMarine ?Römer? with blue hands calf-leatherstrap dark-brown with ?Alligator? pattern BestRegards RolandKemmner Roland Kemmner Baetznerstraße 140 75323 Bad Wildbad Germany Tel. +49 7081 955673 Mobil +49 172 8123932 E-mail roland.kemmner@t-online.de Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem Peegee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Taky už mám u Kemmnera vybráno, ale ta komunikace mě trochu odrazuje... Budu sledovat, jak to dopadne a držím palce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 17. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Taky už mám u Kemmnera vybráno, ale ta komunikace mě trochu odrazuje... Budu sledovat, jak to dopadne a držím palce :-)[/quote Dám info, jak to probíhá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Opravdu tento pán nemá www stránky s katalogem, nebo alespoň "katalog" někde uveřejněn? Třeba na forech a tak? Německy neumim ani štěkat, ale na těch fotkách z první stránky se mi ty hodinky moc zamlouvají. Tak kdyby někdo měl nějakou jeho nabídku tak bych byl rád. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Opravdu tento pán nemá www stránky s katalogem, nebo alespoň "katalog" někde uveřejněn? Třeba na forech a tak? Německy neumim ani štěkat, ale na těch fotkách z první stránky se mi ty hodinky moc zamlouvají. Tak kdyby někdo měl nějakou jeho nabídku tak bych byl rád. Děkuju Dříve měl takové jednoduché stránky, které mu ale údajně dělal nějaký fanoušek a asi se na to vykašlal. Podle mého má teď nabídku pouze na eBay, případně v německém vlákně na WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 No to je dost,že se ozval,akorát mi přijde hloupý,že reagoval až když si napsal,že se poohlídneš jinde...no,tak hodně zdaru,snad to půjde hladce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Mmm asi budu sledovat jeho prodej na Ebay. Zatím mne žádný kousek nenadchl tak uvidíme. Jinak taky přeju ať se obchod vydaří a pak si rád přečtu recenzi na objednané hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 17. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Opravdu tento pán nemá www stránky s katalogem, nebo alespoň "katalog" někde uveřejněn? Třeba na forech a tak? Německy neumim ani štěkat, ale na těch fotkách z první stránky se mi ty hodinky moc zamlouvají. Tak kdyby někdo měl nějakou jeho nabídku tak bych byl rád. Děkuju Najdi si nějaké fotky hodinek, které se Ti líbí...Pošli mi je a já Ti je poptám. S překladem nemám problém.Dnes mi napsal, že potřebuje 7 dnů na sestavení a seřízení. Poté vystaví doklad k platbě. Platbu můžeš provést přes Paypal nebo převodem EUR na účet.Po obdržení platby je odešle DHLkem.Pokud budeš chtít, tak Ti s tím helfnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 17. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) Mmm asi budu sledovat jeho prodej na Ebay. Zatím mne žádný kousek nenadchl tak uvidíme. Jinak taky přeju ať se obchod vydaří a pak si rád přečtu recenzi na objednané hodinky Nemusí to být pouze hodinky, které aktuálně nabízí na EbayDají se objednat hodinky dříve vyrobené. Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Peegee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) Najdi si nějaké fotky hodinek, které se Ti líbí...Pošli mi je a já Ti je poptám. S překladem nemám problém.Dnes mi napsal, že potřebuje 7 dnů na sestavení a seřízení. Poté vystaví doklad k platbě. Platbu můžeš provést přes Paypal nebo převodem EUR na účet.Po obdržení platby je odešle DHLkem.Pokud budeš chtít, tak Ti s tím helfnu ... Nemusí to být pouze hodinky, které aktuálně nabízí na EbayDají se objednat hodinky dříve vyrobené. Dobře, až to bude aktuální tak si vzpomenu a dam vědět snad zrovna teď mě do nosu bouchly Hamilton Navy a jedny Stowy ještě že na to nemam peníze, jinak už bych to měl na cestě Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 ¨Docela slušnej výběr máš, pokud si na googlu zadáš "Kemmner" a výběr obrázků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 A kde jsou chlape fota:smile_anim:? Nemám sice obvod zápěstí 23,5 jako ty, ale blížím se ( 22 ) a sháním hodinky, které nepřehlédnu a budu je na ruce cejtit:smile_anim:. Tak se prosím pochlub, nebo mě pošli odkaz na chlubírnu, kdybych to přehlídl. Díky Zkus to tady ale prosím tě netluč mě - líp to prostě neumím - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56478-kemmner-octopus-2000/page__p__863476__fromsearch__1#entry863476 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Zkus to tady ale prosím tě netluč mě - líp to prostě neumím - http://forum.chronom...__1#entry863476 Hezký fota, díky. Já bych to líp nezvládl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Ten tah je,mimojiné,bomba,jen ta origo guma mě pěkně sr.la,furt se na ní chytal bordel,prach,smítka,z toho jsem byl pološílenej.Zkoušel jsem na ně vícero gum,kůží,Nato...ten tah jim sedne rozhodně nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 ...a je mraky fotek,kde mají oranžovou minutovku,což je podle mě malinko degraduje,tyhle bílý jsou super,tvořej krásnej kontrast s tím "phantom" dialem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 19. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Dnes mi pan Kemmner napsal, že dal kukačky do kupy Zítra letím do Fíííja převést peníze, i když nerad posílám předem...Po obdržení platby odešle DHLkem. 1. týden v lednu se snad budu moct "pochlubit"Těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se