Petr Svenda Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Nikde jsem nenasel vlákno kolegy pavča, ale protoze bych mu chtěl i tímto způsobem poděkovat, zakládám nove. Kupoval jsem první digitalky po mnoha letech. Ale to není dulezite. Komunikace přes SZ bezproblemova, odpovědi rychle, jasne. Zaslání promptni, bohužel do toho vyšel víkend, takže teprve v utery jsem hodinky vyrval z bezednych útrob pošty. Hodinky jako nove, což ostatně bylo zmineno v nabídce. Co ale musím zvlášť podtrhnout, je kvalita balení, pavča zřejmě chtěl vydrazdit mou nedockavost na hranici snesitelnosti. Možná parní válec by takto zabalene hodinky mel šanci poškodit. Za to balení jsem nucen dat 6* z pěti. Díky.
beeman Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 pridavam se s podekovani - super rychla a presna domluva a velka Pavlova ochota prinest mi to az pod nos
Wanderer Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Všechno proběhlo výborně a rychle, přesně podle domluvy, takže děkuji a doporučuji.
asus Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Skvělá komunikace a bleskové dodání. Všem můžu vřele doporučit. Pavčo, díky!!!
Návštěvník Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Ferove jednani, dekuji a doporucuji. :-)
Jiří_99 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 Probehl nehodinkovy obchod a vse na jednicku. Bleskova komunikace, okamzite odeslani, perfektni zabaleni. Za me velka spokojenost a samozrejme doporucuji.
Tea Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2021 Hodinky v naprostém pořádku, skvělá komunikace, osobní setkání, doporučuji.
Jan Procházka Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Odesláno 3. února 2022 Taky se přidávám s velice kladným hodnocení uživatele "pavča". Nehodinkový obchod, byl jsem kupující - vše rychlé a perfektní. Doporučuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se