jacob Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Jednoznačně doporučuji :-). Měnili jsme spolu hodinky za dost peněz a vše bylo přesně tak, jak jsme se domluvili. Pro mě moc příjemný a spolehlivý obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Se členem Matobp jsem měnil jedny hodinky,komunikace po mailu blesková,celkově velmi vstřícné jednání,kukačky dorazily v pořádku,parádně zabalený a ve stavu,který prezentoval v inzerátu,takže pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Kupoval som hodinky v cene nad 1000 EUR. Chcem pochvalit tohoto clena, super jednanie, rychla dohoda a najma stav hodiniek bol este lepsi ako pisal. A+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aclaim Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Ahoj Všem, před cca měsícem jsem od tohoto člena kupoval Omegy PO a vše proběhlo hladce a přesně dle domluvy. Rychlé, přesné a korektní jednání, snaha vše co nejvíce urychlit a naprostá vstřícnost ohledně finanční transakce. Hodinky přišli perfektně zabalené a jejich stav naprosto odpovídal fotkám a popisu. Já doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Raz som od neho kupoval hodinky a raz aj menil. Všetko prebehlo na 1*, takže ho môžem len a len odporúčať ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Ahoj, také jsem s matobp měnil jedny hodinky. Komunikace byla bezproblémová a jednání vstřícné a férové. Mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Vynikající komunikace, vstřícné a férové jednání, navíc nechal hodinky na mou žádost u hodináře otevřít a ověřit jejich pravost. Mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe karita Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Z mojí strany taky vše ok. Tak jak se řeklo tak vše platilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Všechno na jedničku, dokonce poslal hodinky kolegovi fermuelovi a ten mi je dovezl, abychom se vyhnuli poště a čekání, takže klobouk dolů a jedno velké díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 dakujem...a nech vydrzia(aspon mesiac ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Díky za dobrý obchod, hodinky jsou výborné,velká spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 dakujem pekne, super obchod - kupoval som s tym, ze som platil dopredu na ucet a hodinky prisli presne podla dohody..Kedykolvek zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Kupoval jsem od matobp pilotky, rychlá domluva a vše podle ní, hodinky dorazily okamžitě, jsem nadšen - děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 První nákup a velká spokojenost, matobp můžu jen doporučit, dobrá komunikace a hodinky ve velmi dobrém stavu, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 rychla komunikace, rychle poslal, krasny hodinky, co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stejskal.Vojtech Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Vynikající komunikace, kvalitní prodejce! Vřele doporučuji všem! Skvělý obchodník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Perfektní domluva, rychle dodani, vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se