Onisan Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Tak mně chytly za srdce nové Prim Diplomat, že díky šikovnosti kolegy z práce jsou připraveny dva původní modely k renovaci. Přestože jsem příznivcem velkých rozměrů, tady asi udělám vyjímku a občas se po renovaci na mé ruce objeví titěrný model Obecně, co říkáte na Diplomat 50l.e.?
zdenda Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Já už jen netrpělivě čekám, až se ozve kolega Prokop, že už jsou hotový(tedy samozřejmě repase) I když zlato moc nemusím, už se na ně těším:)
Prokop Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 To zdenda: 8-10.2. budou hotové! To už se dá přečkat, ne?
letec Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 tak ja si udelal v sobotu radost..... obrovskou!!! na blesaku od cikana koupil jsem Diplomatky za 100,.kč :-)) proste nadhera....... pokud se mi podari vlozit fotky budu jeste spokojenejsi ........
Wachn Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Letče, nevím jestli Ti to už někdo řekl, ale máš prostě krásný avatar
Hracicka Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 letec napsal: tak ja si udelal v sobotu radost..... obrovskou!!! na blesaku od cikana koupil jsem Diplomatky za 100,.kč :-)) proste nadhera....... pokud se mi podari vlozit fotky budu jeste spokojenejsi ........ Gratuluju. Cikan Ti daroval minimalně pet stovek, to se bezne nestava :-). Ja to rikam porad, ze mensiny obohacuji vetsinovou spolecnost. :-) Diplomaty jsou squostne.....
Prokop Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Stále to říkám, cena je taková, jakou mají hodinky pro prodávajícího. Chudák evidentně nevěděl, co prodává.
Petr_S Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Tak jsem nafotil svů páteční nákup, v čele s Diplomaty.
letec Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 taky připojuji gratulaci........ a hodně štestí na dalších lovech :-)
mnovace Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 kamaráde ty diplomaty no teda nářez fakt moooc gratuluji
Prokop Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Kdo bude na besedě v Ostravě a v Brně, bude moci vidět, jak může vypadat Diplomat, který neměl takové štěstí jako ten od Petr_S, kterému se ale změnil život radikální renovací. Můj vlastní kousek.
zdenda Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 PRIM napsal: To zdenda: 8-10.2. budou hotové! To už se dá přečkat, ne? Asi bude fyzikální násilí Kdy už budouuuuuu :D
Prokop Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Jsou hotové (a 8.2. hotové byly), akorát já nebyl v Praze. Zítra po poledni Vám je mohu předat.
31682 Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Diplomat od letec mají na ciferníku nápis INCABLOC. Ty od Petr_S jsou o tento nápis ochuzeny. Prosím, víte někdo co tento nápis znamená a proč není i na druhých hodinkách?
Petr_S Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 31682 napsal: Diplomat od letec mají na ciferníku nápis INCABLOC. Ty od Petr_S jsou o tento nápis ochuzeny. Prosím, víte někdo co tento nápis znamená a proč není i na druhých hodinkách? Prim to vysvětluje někde dříve: uložení setrvačky Incabloc bylo později nahrazeno typem Kif (viz web Prim/info/kalibry) a s tím nápis zmicel z číselníku.
Prokop Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Nápis KIF už neměl marketingový náboj. Přestože systémově šlo o obdobné řešení protinárazového uložení setrvačky, už to tak neznělo.
zdenda Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Kontrolní otázka. Kdo pozná Diplomaty před a po renovaci. =) ;)
šarik Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Kráááááááááááása! Na jinak jednoduchou kontrolní otázku odpovídám: horní jsou po renovaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se