Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mně chytly za srdce nové Prim Diplomat, že díky šikovnosti kolegy z práce jsou připraveny dva původní modely k renovaci. Přestože jsem příznivcem velkých rozměrů, tady asi udělám vyjímku a občas se po renovaci na mé ruce objeví titěrný model :D

Obecně, co říkáte na Diplomat 50l.e.?

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak ja si udelal v sobotu radost..... obrovskou!!! na blesaku od cikana koupil jsem Diplomatky za 100,.kč :-)) proste nadhera....... pokud se mi podari vlozit fotky budu jeste spokojenejsi ........

Odesláno
  letec napsal:
tak ja si udelal v sobotu radost..... obrovskou!!! na blesaku od cikana koupil jsem Diplomatky za 100,.kč :-)) proste nadhera....... pokud se mi podari vlozit fotky budu jeste spokojenejsi ........

Gratuluju. Cikan Ti daroval minimalně pet stovek, to se bezne nestava :-). Ja to rikam porad, ze mensiny obohacuji vetsinovou spolecnost. :-) Diplomaty jsou squostne.....

Odesláno

Kdo bude na besedě v Ostravě a v Brně, bude moci vidět, jak může vypadat Diplomat, který neměl takové štěstí jako ten od Petr_S, kterému se ale změnil život radikální renovací. Můj vlastní kousek.:)

Odesláno

Diplomat od letec mají na ciferníku nápis INCABLOC. Ty od Petr_S jsou o tento nápis ochuzeny. Prosím, víte někdo co tento nápis znamená a proč není i na druhých hodinkách?

Odesláno
  31682 napsal:
Diplomat od letec mají na ciferníku nápis INCABLOC. Ty od Petr_S jsou o tento nápis ochuzeny. Prosím, víte někdo co tento nápis znamená a proč není i na druhých hodinkách?

Prim to vysvětluje někde dříve: uložení setrvačky Incabloc bylo později nahrazeno typem Kif (viz web Prim/info/kalibry) a s tím nápis zmicel z číselníku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...